Layanan sawise-sale

Q1: Apa sing bakal ditawakake kanggo layanan pra-sale?

A1: Saliyane pitakon nomer bagean produk, kita uga nyedhiyakake paramèter teknis produk. Kanggo urutan pisanan, siji utawa loro conto gratis bisa ditawakake tanpa biaya transportasi.

Q2: Kepiye babagan layanan jual?

A2: Kita bakal milih transportasi kanthi biaya paling murah kanggo para klien. Loro-lorone divisi teknis lan departemen jaminan kualitas bakal diwenehake kanthi lengkap, supaya bisa njamin produk berkualitas tinggi. Personel dodolan bakal menehi informasi babagan kemajuan transportasi. Kajaba iku, dheweke bakal ngrancang lan nyampurnakake dokumen pengiriman.

Q3: Suwene wektu njamin kualitas? Apa isi utama layanan sawise-sale?

A3: Ing premis lingkungan aplikasi normal lan lenga mesin apik:

Periode babar pisan saringan udara: 2,000 jam;

Periode babar pisan Filter lenga: 2.000 jam;

External Type Air Oil Separator: 2,500 jam;

Separator Minyak Udara Tipe Dibangun: 4,000 jam.

Sajrone periode garansi kualitas, kita bakal ngganti pas wektune yen personel teknis mriksa manawa produk kasebut duwe masalah kualitas sing serius.

Q4: Kepiye babagan layanan liyane?

A4: Klien nyedhiyakake model produk, nanging kita ora duwe model kasebut. Ing kahanan iki, kita bakal nggawe model anyar kanggo produk yen pesenan minimal wis tekan. Salajengipun, kita bakal periodik ngajak klien kanggo ngunjungi pabrik kita lan nampa latihan technical cocog. Kajaba iku, kita uga bisa ngakses klien lan nawakake sesi latihan teknis.

Q5: Apa layanan OEM kasedhiya?

A5: Nggih.


Obrolan Online WhatsApp!