Sawise-sale Service

Q1: Apa bakal ana kanggo layanan wis sale?

A1: Saliyane ing pitakonan nomer part produk, kita uga nyedhiyani produk paramèter technical. Kanggo urutan pisanan, siji utawa loro conto free bisa ana karo ora daya transportasi.

Q2: Carane babagan layanan sale?

A2: Kita bakal milih transportasi karo biaya paling kanggo klien. Loro-lorone divisi lan kualitas departemen tanggungan technical bakal diwenehi play full, supaya minangka kanggo njamin kualitas produk. personel sales kita bakal tetep sing dikirim ing proses transportasi. Tambahan, padha bakal Konsep lan nyampurnakaké document kapal.

Q3: Suwene periode njamin kualitas? Apa isi utama saka layanan sawise-sale?

A3: Ing premis saka lingkungan aplikasi normal lan lenga engine apik:

wektu babar pisan saka Filter online: 2,000 jam;

wektu babar pisan saka yang lenga: 2,000 jam;

Njaba Koleksi Air Oil pamisah: 2,500 jam;

Dibangun ing Tipe Air Oil pamisah: 4,000 jam.

Sajrone periode njamin kualitas, kita bakal pas wektune ngganti yen tenaga teknis kita mriksa sing prodhuk wis masalah kualitas serius.

Q4: Carane babagan layanan liyane?

A4: klien menehi model produk, lan durung kita kudu ora model kuwi. Ing kahanan iki, kita bakal berkembang model anyar kanggo prodhuk yen supaya minimal wis ngrambah. Salajengipun, kita bakal periodik ngajak klien kanggo ngunjungi kita pabrik lan nampa technical training cocog. Uga, kita uga bisa ngakses kanggo klien lan kurban mau latihan technical.

Q5: Apa layanan OEM kasedhiya?

A5: Ya.


WhatsApp Online Chat !