Proses Operasi penggantian Air Oil pamisah

Panggantos Koleksi Internal

1. Mungkasi kompresor udara, lan nutup stopkontak sawijining. Bukak tutup uwal banyu kanggo nggawe manawa nul meksa saka sistem.

2. dismantle pipo ing sisih ndhuwur ing tong minyak lenga-gas. Bebarengan, dismantle pipo saka adhem menyang stopkontak saka meksa ngramut tutup.

3. Dismount pipo bali lenga.

4. dismantle bolts tetep, lan tutup ndhuwur saka tong minyak lenga-gas.

5. mbatalake ing pamisah lawas, lan nginstal salah siji anyar.

6. Miturut disassembling ing, nginstal bagéan ing urutan kuwalik.

Panggantos Koleksi njaba

1. Mungkasi kompresor udara, lan nutup stopkontak. Bukak tutup uwal banyu, lan mriksa apa sistem gratis saka meksa utawa ora.

2. Ndandani pamisah lenga online anyar sawise sampeyan dismantle siji lawas.


WhatsApp Online Chat !