Proses Operasi Ganti Separator Minyak Udara

Panggantos Tipe Internal

1. Mungkasi kompresor udara lan nutup stopkontak. Bukak katup uwal banyu kanggo mesthekake tekanan nol sistem.

2. Mbusak pipa ing sisih ndhuwur tong minyak-gas. Bebarengan, dismantle pipa saka cooler menyang stopkontak katup njaga tekanan.

3. Dismount pipa bali lenga.

4. Mbusak bolts tetep, lan copot tutup ndhuwur tong minyak-gas.

5. Mbusak separator lawas, lan nginstal anyar.

6. Miturut disassembling, nginstal bagean liyane ing urutan mbalikke.

Panggantos saka Tipe njaba

1. Mungkasi kompresor udara lan nutup stopkontak. Bukak katup uwal banyu, lan priksa manawa sistem kasebut bebas saka tekanan utawa ora.

2. Ndandani pemisah lenga udara anyar sawise sampeyan mbongkar sing lawas.


Obrolan Online WhatsApp!