Cara Pilih Filter Oli

Biasane, filter lenga kompresor udara minangka saringan kasar sing dipasang ing inlet pompa minyak, saéngga ngindhari impurities mlebu menyang pompa. Filter jenis iki prasaja ing struktur. Wis resistance kurang nanging aliran lenga gedhe. Filer aliran dhuwur dipasang ing pipa bali lenga saka sistem hidrolik, kanggo nyaring partikel logam, impurities plastik, lan liya-liyane. Panggunaan utama panyaring jinis iki yaiku kanggo njaga kebersihan lenga bali ing tangki minyak. Filter duplex nduweni struktur sing prasaja lan panggunaan sing trep. Kajaba saka katup bypass, uga dilengkapi piranti pamblokiran utawa peringatan polusi, supaya njamin keamanan sistem.


Obrolan Online WhatsApp!