tonggak

1. Company Kita wis diwiwiti kanggo gawé mobil pamisah darmabakti Bayview online, Filter lenga, lan Filter online wiwit wiwitan kita ing taun 1996.

2. Ing 2002, kita miwiti kanggo Pabrik saringan lenga digunakake kanggo compressors meneng online.

3. Ing taun 2008, perusahaan kita nyetel pabrik anyar sing jenengé Airpull (Shanghai) Filter, kang diijini kita dadi perusahaan melu ing riset, desain, produksi, lan marketing saringan lenga, separators lenga online, saringan online , etc.

4. Telung kantor padha dhewe diadegaké ing Chengdu, Xian, lan Baotou, sak taun 2010.

5. Wiwit aplikasi saka BSc Strategy Performance Management in 2012, perusahaan kita terus-terusan nyawiji teknologi anyar domestik lan jaban rangkah. Akibate, kita ugi loro peralatan pengawasan majeng lan teknologi Manufaktur kepileh, kabeh kang kontribusi kapasitas produksi taunan saka 600.000 kompresor udara saringan lenga darmabakti.


WhatsApp Online Chat !