Layanan

Mitra Koperasi

Umume kertas panyaring digawe saka serat kaca saka Perusahaan HV Amerika. Lan kita duwe hubungan kerja sama sing ramah karo Perusahaan HV sajrone pirang-pirang taun. Perusahaan AHLSTROM Korea uga dadi mitra kita. Kertas filer ngidini umur layanan dawa produk kita. Sajrone periode kerjasama, akeh pangguna sawise nggunakake jinis panyaring iki bakal nggawe pesenan baleni.

 

Program Penjualan

"Saiki, perusahaan kita wis mbangun hubungan kerja sama karo mitra saka negara kayata AS, Thailand, Pakistan, Yordania, Malaysia, Iran, lan sapiturute. Umume agen produk kita duwe jaringan penjualan sing kuat, sing migunani kanggo produk kita. mromosiaken. Sajrone kerjasama karo klien jaban rangkah, kapasitas produksi kuat kita bisa pas wektune ngatur barang kanggo pesenan gedhe klien. Kabeh barang digawe saka bahan mentah sing diimpor saka Amerika utawa Korea. Perusahaan kita wis dievaluasi dening akeh pangguna, amarga kualitas, desain unik, lan transportasi produk sing cepet.

Kawicaksanan preferensial bakal ditawakake kanggo urutan pisanan. Kita bisa nyedhiyakake conto gratis kanggo klien anyar, nanging dheweke kudu nanggung biaya transportasi. Kanggo agen tunggal, kita bakal ngirim personel teknis kanthi rutin kanggo menehi bimbingan teknis.


Obrolan Online WhatsApp!