Service

Partners Cooperative

Paling saka makalah Filter sing digawe saka serat kaca saka Amerika Set Company. Lan kita kudu sesambetan pengusaha loropaken karo Company Set kanggo taun. Korean AHLSTROM Company uga partner kita. Sawijining kertas file ngidini layanan gesang dawa kita prodhuk. Sajrone periode kerjasama, akeh kedhaftar sawise Duwe digunakake iki jinis Filter bakal nyeleh supaya baleni.

 

Sales Program

"Saiki, kita perusahaan wis dibangun wiwitan kerja sama karo partners saka negara kayata Amerika Serikat, Thailand, Pakistan, Jordan, Malaysia, Iran, lan sapiturute Paling agen produk kita duwe Jaringan kuat, kang ono gunane kanggo produk kita mromosiaken. Sak kerjasama karo klien jaban rangkah, kapasitas produksi kuat pas wektune bisa ngatur barang pesenan gedhe klien. Kabeh barang sing digawe saka bahan mentahan diimpor saka Amérika utawa Korea. Our company wis Highly ngira dening akeh kedhaftar, amarga kualitas dhuwur, desain unik, lan transportasi cepet kita produk.

kawicaksanan luwih bakal ana kanggo urutan pisanan. Kita bisa nyedhiyani klien anyar karo conto free, nanging utawa dheweke wis kanggo metokake Fees transportasi. Kanggo sawijine agen, kita bakal ajeg ngirim tenaga teknis kita kanggo kurban Bimbingan Teknis. "


WhatsApp Online Chat !