Performance Index of Air Kompresor Air Filers

Ing indeks kinerja saka Filter online utamané nuduhake efficiency bledug njabut, resistance, lan nyekeli kapasitas bledug. Bledug njabut efficiency bisa diwilang miturut cara ing ngisor iki:

Bledug njabut efficiency = (G2 / G1) × 100%

G1: Jumlah bledug saben filter (g / h)

G2: Sing rata-rata jumlah bledug sing bisa saring (g / h)

Bledug njabut efficiency uga gumantung ing ukuran partikel. Resistance tegese meksa diferensial. Ing premis saka njupuk fineness Filter, cilik meksa diferensial bakal luwih akeh. Nambah resistance pungkasanipun bakal kasil konsumsi energi gedhe. Banget resistance amba bakal menehi munggah kanggo geter saka kompresor udara. Mulane, sampeyan kudu ngganti unsur Filter nalika resistance Filter tekan utawa cedhak meksa vakum diijini. Tambahan, bledug nyekeli kapasitas tegese saben bledug padha saben unit area. Lan unit sawijining g / m2.


WhatsApp Online Chat !