Cleaning Cara Air Kompresor Oil Filter

1. Umumé, ing Cairan electroplate ngandhut tilak Jumlah saka Organic prakara. Sampeyan bisa nggunakake wêdakakêna karbon aktif kanggo nresep sing bahan kimia organik.

2. A jumlah cilik saka turahan uga ana wiwit impurities nang Filter sing bisa uga ora di resiki rampung. Nalika nggunakake yang, turahan nang isi Filter bakal menyang solusi plating. Kanggo supaya masalah iki, ing daur ulang circulation khusus sing dirancang.

Instruction 3. Operation

a. Instal tutup plastik dhateng stopkontak saka yang.

b. Sadurunge nggunakake, mbukak tutup release online.

c. Nutup tutup, lan banjur nyambungake sumber daya supaya motor operate. Lan udhara bebarengan karo adi bakal lumebu ing solusi plating.

d. Sawise tutup sirkulasi kabukak, banjur sampeyan bisa mbukak tutup kanggo nambah jumlah tartamtu saka solusi plating. Sabanjure, nambah sawetara aditif kanggo nyepetake proses nyaring. Sawise telung menit saka sirkulasi, nambah sawetara wêdakakêna karbon aktif. Nalika telung menit saka sirkulasi iku liwat, adi bisa kosong, bisa diperlokake.

e. Mrekso cleanness adi kanggo nemtokake efek nyaring.

f. Bukak tutup plastik lan nutup tutup sirkulasi. Akhire, nutup tutup discharge. Nutup tutup dosing yen turahan adi ana.


WhatsApp Online Chat !