Beberesih Métode of Air Compressor Minyak Filter

1. Sacara umum, cairan electroplate ngandung sajumlah renik zat organik. Anjeun tiasa make bubuk karbon nu diaktipkeun pikeun nyerep pamadegan zat organik.

2. Hiji jumlah leutik résidu mungkin aya ti pangotor jero filter teu meunang jadi cleaned lengkep. Lamun maké filter, nu résidu jero cartridge filter bakal meunang kana solusi plating. Ulah aya masalah ieu, anu loop sirkulasi dirancang husus.

Instruksi 3. Operasi

a. Masang klep palastik onto outlet di filter nu.

b. Sateuacan nganggo, buka klep release hawa.

c. Tutup klep, terus nyambungkeun kakuatan suplai mun ngantep motor beroperasi. Jeung hawa bareng jeung cairan bakal asupkeun kana solusi plating.

d. Sanggeus klep sirkulasi dibuka, teras anjeun tiasa muka klep ka nambahan jumlah nu tangtu solusi plating. Salajengna, nambahan sababaraha aditif pikeun nyepetkeun proses nyaring. Sanggeus tilu menit ti sirkulasi, nambahan sababaraha bubuk karbon diaktipkeun. Nalika sejen tilu menit ti sirkulasi téh leuwih, cairan nu bisa discharged.

e. Mariksa nu cleanness cairan pikeun nangtukeun éfék nyaring.

f. Buka klep plastik sarta nutup klep sirkulasi. Tungtungna, nutup klep ngurangan. Nutup klep dosing lamun résidu cairan aya.


WhatsApp Online Chat !