Hawa Filter Purwokerto

I. Periodical Purwokerto tina Bagian utama

1. Pikeun mastikeun operasi normal jeung dipercaya tina compressor hawa, Anjeun kudu nyieun rencana pangropéa husus.

nuturkeun anu rinci relevan

a. Leupaskeun debu atawa kokotor dina beungeut cai. (Jaman The bisa berkepanjangan atawa disingget nurutkeun jumlah lebu.)

b. ngagantian unsur filter

c. Cék atawa ngaganti unsur sealing tina klep inlet

d. Pariksa naha minyak lubricating cukup atanapi henteu.

e. ngagantian minyak

f. ngagantian filter minyak.

g. ngagantian SEPARATOR minyak hawa

h. Pariksa tekanan lawang tina klep tekanan minimum

abdi. Paké cooler ka dipiceun debu nu dina beungeut panas radiating. (Jaman The variasina nurutkeun kondisi sabenerna.)

j. Pariksa klep kaamanan

k. Buka klep minyak rék dipegatkeun caina, kokotor.

l. Saluyukeun tightness tina sabuk nyetir atanapi ngaganti sabuk nu. (Jaman The variasina nurutkeun kondisi sabenerna.)

m. Tambahkeun motor listrik kalawan lubricating gajih.

II. Kawaspadaan

a. Lamun anjeun ngajaga atawa ngaganti bagian, anjeun kedah pastikeun ti enol tekanan tina sistem compressor hawa. The compressor hawa kudu leupas tina sagala sumber tekanan. Motong pareum listrik teh.

b. Mangsa ngagantian tina compressor hawa gumantung kana lingkungan aplikasi, kalembaban, lebu, jeung gas asam-basa anu dikandung dina hawa. The compressor hawa karek dibeuli, sanggeus operasi munggaran 500 jam ', perlu ngagantian minyak. Sanggeus éta, Anjeun bisa ngarobah minyak pikeun eta pikeun per 2.000 jam. Sedengkeun pikeun compressor hawa nu geus taunan dipaké pikeun kirang ti 2.000 jam, Anjeun kudu ngaganti minyak sakali sataun.

c. Lamun anjeun ngajaga atawa ngaganti filter hawa atawa klep inlet, teu pangotor nu diwenangkeun pikeun meunangkeun kana mesin tina compressor hawa. Sateuacan operasi compressor nu, ngégél nu inlet engine. Paké leungeun anjeun ka muterkeun mesin utama nurutkeun arah ngagulung, ku kituna pikeun mastikeun naha aya halangan naon atanapi henteu. Tungtungna, anjeun tiasa ngamimitian compressor hawa.

d. Anjeun kudu ningali ka tightness sabuk lamun mesin geus dioperasikeun pikeun 2.000 jam kapayun. Nyegah sabuk ti karuksakan disababkeun ku polusi minyak.

e. Unggal waktos mun anjeun ngarobah minyak, Anjeun ogé kudu ngaganti filter minyak.


WhatsApp Online Chat !