Kasus

1. Kami nawiskeun téknologi sareng dukungan inpormasi pikeun perusahaan AIR TECH salami periode gawé babarengan. Numutkeun sarat téknis perusahaan, urang ngadesain ulang produk. Ogé, urang aktip ngarojong AIR TECH Company pikeun ilubiung dina paméran Pakistan. Sampel saringan anu relevan parantos ditawarkeun pikeun ngamajukeun produk klien. Akibatna, kami geus ngawangun jangka panjang, hubungan stabil.

2. Dina bulan Nopémber, 2012, Perusahaan KAOWNA INDUSTRY & ENGINEERING di Thailand janten agén ekslusif perusahaan kami. Dua bulan saterusna, manger dagang asing urang jeung tanaga teknis dikirim pikeun mantuan partisipasi parusahaan dina pameran. Dina acara éta, kami ngabantosan nampi klien sareng ngenalkeun produk ka aranjeunna. Saatos pameran réngsé, tanaga téknis kami nyayogikeun kelas pelatihan ka perusahaan. Pikeun mastikeun partnership silih benefit jangka panjang, urang bakal konsistén jeung timely nyadiakeun KAOWNA INDUSTRY & ENGINEERING Company jeung pangaweruh produk ningkat.


Chat Online WhatsApp!