perkara

1. Simkuring nawarkeun téhnologi jeung rojongan informasi keur parusahaan hawa tech salila periode kerjasama. Numutkeun sarat teknis pausahaan, urang redesign produk. Ogé, urang aktip ngarojong Kompeni hawa tech pikeun ilubiung dina paméran di Pakistan. sampel filter relevan geus ditawarkeun ngamajukeun produk klien. Akibatna, kami geus diwangun mangrupa jangka panjang, hubungan stabil.

2. Dina bulan Nopémber 2012, anu KAOWNA Industri & rékayasa Company di Thailand janten agén ekslusif pausahaan urang. Dua bulan saterusna, dagang asing manger jeung teknis tanaga urang anu dikirim pikeun mantuan partisipasi parusahaan di pameran. Dina acara, urang mantuan nampa klien tur ngenalkeun produk ka aranjeunna. Saatos pameran éta leuwih, tanaga teknis urang disadiakeun di kelas latihan pikeun pausahaan. Pikeun mastikeun nu partnership silih benefit jangka panjang, urang bakal konsistén sarta timely nyadiakeun KAOWNA Industri & rékayasa Company jeung pangaweruh produk ningkat.


WhatsApp Online Chat !