FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Anjeun produsén?

Tangtu, urang! Ogé, kami mangrupikeun salah sahiji pabrikan filtrasi compressor di China.

alamat kami: No.420, Huiyu Jalan JiaDing District, Kota Shanghai, Cina

Naon jaminan kinerja pikeun separator sareng saringan anjeun?

1.Separators: serelek tekanan awal separator nyaeta 0.15bar ~ 0.25bar dina tekanan kerja biasa (0.7Mpa ~ 1.3Mpa). Eusi minyak hawa dikomprés bisa dikawasa dina 3ppm ~ 5ppm. Jam gawé separator tipe spin-on nyaéta ngeunaan 2500h ~ 3000h, jaminan: 2500h. Jam gawé unsur separator nyaéta ngeunaan 4000h ~ 6000h, jaminan: 4000h.

2. saringan hawa: precision filter nyaeta ≤5μm sarta efisiensi filter nyaeta 99.8%. Jam gawé filter hawa nyaéta ngeunaan 2000h ~ 2500h, jaminan: 2000h.

3. saringan minyak: precision filter nyaéta 10μm ~ 15μm. jam gawé tina saringan minyak urang téh ngeunaan 2000h ~ 2500h, jaminan: 2000h.

 

Lamun produk gagal dina waktu jaminan urang, urang bakal nawiskeun ngagantian haratis langsung lamun éta ngan masalah produk urang sanggeus dipariksa.

Sabaraha Kuantitas Minimum Order?

Kami henteu ngagaduhan wates pikeun Kuantitas Pesenan Minimum (iwal sababaraha bagian OEM). Urutan sidang disambut. Tangtosna, langkung seueur anjeun mesen, langkung handap hargana.

pesenan OEM sadia?

pesenan OEM (dicitak kalawan logo customer on produk) geus sadia pikeun pabrik urang lamun kuantitas urutan pikeun tiap Bagian No. nyaéta leuwih 20 PCS.

Kumaha saringan oli tiasa dianggo?

Nalika oli ngalir ngaliwatan media saringan, partikel kokotor kajebak sareng dicekel dina media saringan anu ngamungkinkeun oli bersih neraskeun saringan. Sadaya saringan oli kami gaduh klep by-pass.

Éta diperlukeun pikeun mibanda hiji filter hawa pikeun compressor hawa?

Sumuhun! Kompresor hawa meryogikeun saringan hawa pikeun ngabersihkeun kontaminasi anu aya dina hawa sateuacan dilebetkeun kana kompresor hawa.

Naon separator minyak hawa?

Separator minyak hawa dirancang pikeun misahkeun eusi minyak tina campuran minyak hawa, ku kituna hawa bersih bisa balik kana widang terapan béda na.

Upami aya patarosan, mangga:


Chat Online WhatsApp!