FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén?

Tangtu, kami! Ogé, urang geus diantara luhureun produsén filtration compressor di Cina.

Alamat kami: No.420, Huiyu Jalan JiaDing District, Shanghai Kota, Cina

Naon nu garansi kinerja pikeun separators anjeun sarta saringan?

1.Separators: lungsur tekanan awal SEPARATOR nyaeta 0.15bar ~ 0.25bar dina tekenan kerja biasa (0.7Mpa ~ 1.3Mpa). eusi minyak tina hawa dikomprés bisa dikawasa dina 3ppm ~ 5ppm. jam gawe tina tipe SEPARATOR spin-on aya ngeunaan 2500h ~ 3000h, jaminan: 2500h. jam gawe unsur SEPARATOR nyaeta ngeunaan 4000h ~ 6000h, jaminan: 4000h.

2. Air saringan: filter precision nyaeta ≤5μm jeung efisiensi filter nyaéta 99,8%. jam gawe di filter hawa nyaéta ngeunaan 2000h ~ 2500h, jaminan: 2000h.

3. saringan Minyak: filter precision nyaeta 10μm ~ 15μm. Gawe jam ti saringan minyak kami téh ngeunaan 2000h ~ 2500h, jaminan: 2000h.

 

Mun produk gagal dina waktos jaminan urang, urang baris nawarkeun ngagantian haratis langsung lamun éta ngan masalah produk urang sanggeus dipariksa.

Naon Orde Copélna kuantitas?

Urang teu boga wates mana wae kana kuantitas Orde minimum (iwal sawatara bagian OEM). urutan sidang ieu tampi. Tangtu, beuki Anjeun mesen, handap harga bakal hésé.

OEM mesen sadia?

urutan OEM (dicitak kalawan logo customer on produk) anu disadiakeun pikeun pabrik urang lamun kuantitas supados unggal Bagian No. téh leuwih 20 PCS.

Kumaha carana sangkan hiji filter minyak dianggo?

Salaku ngalir minyak nu ngaliwatan média filter, partikel kokotor anu trapped sarta dilaksanakeun dina media filter sahingga minyak bersih neruskeun ngaliwatan filter nu. Kabéh saringan minyak urang gaduh klep ku-pass.

Geus éta diperlukeun boga filter hawa pikeun compressor hawa?

Sumuhun! compressors hawa merlukeun saringan hawa pikeun ngabersihan sagala contaminates airborne saméméh keur ingested kana compressor hawa.

Naon hiji SEPARATOR minyak hawa?

SEPARATOR minyak hawa anu dirancang pikeun misahkeun eusi minyak tina campuran minyak hawa, jadi yén hawa bersih tiasa buka lapangan terapan na béda.

IF sual Sakur, punten:


WhatsApp Online Chat !