Ingersoll Rand Air Compressor Filter Purwokerto

pangropéa filter A. Air

a. Unsur filter kudu dijaga saminggu sakali. Candak kaluar unsur filter, lajeng nganggo 0.2 pikeun hawa 0.4Mpa dikomprés mun niup jauh debu nu dina beungeut unsur filter. Ngagunakeun lawon beresih ka usap nepi kokotor dina témbok jero cangkang filter hawa. Sanggeus éta, install unsur filter. Nalika masang, cingcin sealing kedah pageuh fit ka perumahan filter hawa.

b. Normal, unsur filter kudu diganti per 1.000 nepi 1.500 jam. Lamun dilarapkeun ka lingkungan mumusuhan, kayaning Pertambangan, pabrik keramik, ngagiling katun, jsb, mangka dianjurkeun diganti per 500 jam.

c. Nalika meresihan atawa ngaganti unsur filter, ulah aya urusan luar nagri meunang kana klep inlet.

d. Anjeun kudu remen mariksa naha aya karuksakan atawa deformasi pipa extension. Ogé, anjeun kudu pariksa naha gabungan kasebut leupas atawa henteu. Mun sagala masalah ceuk luhur aya, mangka anjeun kudu perbaikan timely atawa ngaganti bagian maranéhanana.

B. Minyak Filter ngagantian

a. Anjeun kudu ngarobah filter minyak anyar jeung rengkuh dedicated, keur compressor hawa anyar nu geus dijalankeun pikeun 500 jam. Samemeh ka instalasi sahiji filter anyar, éta leuwih hadé pikeun nambahkeun éta minyak screw, lajeng screw wadah anu ku leungeun kana ngégél unsur filter.

b. Eta Dianjurkeun yén unsur filter kudu diganti per 1.500 nepi 2.000 jam. Lamun anjeun ngarobah minyak mesin, Anjeun ogé kudu ngaganti unsur filter. Daur ngagantian kudu disingget, lamun filter hawa ieu dilarapkeun di lingkungan aplikasi parna.

c. Unsur filter anu dilarang pikeun dipaké leuwih panjang batan hirup jasa na. Upami teu kitu, eta bakal diblokir serius. The klep bypass otomatis baris muka sakali tekanan diferensial nyaeta saluareun kapasitas bearing maksimum klep nu. Dina kaayaan kitu, najis bakal meunang kana mesin katut minyak, sahingga hasilna ruksakna serius.

C. Air Minyak SEPARATOR ngagantian

a. Hiji SEPARATOR minyak hawa ngaluarkeun minyak lubricating ti hawa dikomprés. Dina operasi normal, hirup jasa nyaeta tina 3.000 jam kapayun, nu bakal dipangaruhan ku lubricating kualitas minyak sarta filter fineness. Di lingkungan aplikasi abominable, daur pangropéa kudu disingget. Leuwih ti éta, hiji filter hawa pre bisa jadi diperlukeun pikeun mastikeun operasi normal tina compressor hawa bisi misalna.

b. Sabot SEPARATOR minyak hawa nyaéta alatan atanapi tekanan diferensial ngaleuwihan 0.12Mpa, Anjeun kudu ngaganti SEPARATOR nu.


WhatsApp Online Chat !