Ingersoll Rand Air Kompresor Filter Maintenance

pangopènan Filter A. Air

a. Unsur Filter ksb bebarengan karo minggu. Njupuk metu Filter unsur, lan banjur nggunakake 0.2 online 0.4Mpa teken kanggo jotosan adoh ing bledug ing lumahing Filter unsur. Nggunakke kain resik kanggo ngilangke munggah rereget ing tembok utama saka Nihan Filter online. Sawisé iku, nginstal Filter unsur. Nalika masang, ing ring sealing kudu tightly Pas kanggo omah Filter online.

b. Biasane, ing Filter unsur kudu diganti saben 1,000 1,500 jam. Nalika Applied kanggo lingkungan musuhan, kayata tambang, pabrik keramik, pabrik katun, lan sapiturute, kang dianjurake kanggo diganti saben 500 jam.

c. Nalika reresik utawa ngganti unsur Filter, supaya prakara manca njupuk menyang tutup welingan.

d. Sampeyan kudu seneng mrekso apa ana karusakan apa wae utawa deformasi pipe extension. Uga, sampeyan kudu mriksa apa peserta punika ngeculke utawa ora. Yen masalah ngandika ndhuwur ana, sampeyan kudu ndandani pas wektune utawa ngganti bagean sing.

B. Oil Filter Replacement

a. Sampeyan perlu ngganti Filter lenga anyar karo karusakan darmabakti, kanggo kompresor udara anyar kang wis dilakokno kanggo 500 jam. Sadurunge instalasi saka Filter anyar, iku luwih apik kanggo nambah lenga meneng, banjur meneng nduwèni dening tangan segel Filter unsur.

b. Apike unsur Filter kudu diganti saben 1,500 kanggo 2,000 jam. Nalika ngganti lenga engine, sampeyan uga kudu ngganti Filter unsur. Ing siklus panggantos kudu shortened, yen Filter online wis Applied ing lingkungan aplikasi abot.

c. Unsur Filter pareng digunakake maneh saka urip layanan. Yen ora, iku bakal diblokir akeh. Ing tutup lulus kanthi otomatis bakal mbukak sawise meksa diferensial iku ngluwihi kapasitas prewangan maksimum tutup ing. Ing kahanan, impurities bakal menyang engine bebarengan karo lenga, mangkono asil ing serius karusakan.

C. Air Oil pamisah Replacement

a. Lan pamisah lenga online mbusak lenga lubricating saka teken online. Ing operasi normal, urip layanan sawijining 3,000 jam utawa supaya, kang bakal dipengaruhi déning lubricating kualitas lenga lan Filter fineness. Ing lingkungan aplikasi rusuh siklus pangopènan kudu shortened. Menapa malih, yang online wis bisa perlu kanggo mesthekake operasi normal saka kompresor udara ing kasus kaya mengkono.

b. Nalika pamisah lenga online amarga utawa meksa diferensial ngluwihi 0.12Mpa, sampeyan kudu ngganti pamisah ing.


WhatsApp Online Chat !