Kompresor Oil Filter Replacement lan Maintenance

maintenance

Bledug sing ana ing udhara digunakke bakal tetep ing Filter online. Kanggo nyegah meneng kompresor udara saka kang abraded utawa pamisah lenga online saka kang diblokir, unsur Filter perlu reresik utawa panggantos sawise Duwe wis digunakake kanggo 500hours. Ing lingkungan aplikasi ngendi bledug abot ana, sampeyan perlu kanggo shorten siklus panggantos. Mungkasi mesin sadurunge panggantos Filter. Kanggo tujuan minimalake wektu mandeg, yang anyar utawa di resiki Filter spare dianjurake.

1. Rada tunyuk ends saka Filter marang lumahing warata, supaya minangka kanggo njaluk nyisihaken saka paling abot, bledug garing.

2. Gunakake garing online saka ngisor 0.28Mpa kanggo jotosan marang arah nyedhot udhara. Ing kadohan antarane nozzle lan kertas lempitan ngirim paling sethithik 25mm. Lan nggunakake nozzle kanggo jotosan munggah lan mudhun bebarengan karo dhuwur.

3. Sawise mriksa, sampeyan kudu discard Filter unsur yen wis bolongan, karusakan, utawa dadi tipis.

Replacement

1. Meneng mati kompresor udara yang lenga, lan discard iku.

2. Ngresiki Nihan Filter kasebut kanthi teliti.

3. Priksa kinerja saka unit diferensial meksa pangirim.

4. Lubricate Filter sealing nesu karo lenga.

5. Meneng unsur Filter menyang nesu sealing, lan banjur nggunakake tangan kanggo segel iku tightly.

6. Priksa manawa ana apa bocor yen sampeyan wis diwiwiti mesin. Waé: Mung nalika kompresor udara wis mandegake lan ana meksa ing sistem, sing bisa ngganti Filter unsur. Kajaba iku, supaya bundhas scalding disababaké déning lenga panas.


WhatsApp Online Chat !