Air Filter Maintenance

I. ajeg Maintenance saka Parts Utama

1. Kanggo mesthekake operasi normal lan dipercaya saka kompresor udara, sampeyan kudu nggawe rencana pangopènan tartamtu.

Ing ngisor iki sing rincian

a. Mbusak lebu utawa rereget ing lumahing. (Periode bisa dipun danguaken utawa shortened miturut jumlah bledug.)

b. panggantos unsur Filter

c. Priksa utawa ngganti unsur sealing saka tutup welingan

d. Priksa manawa lenga lubricating punika cekap utawa ora.

e. panggantos Oil

f. panggantos Filter Oil.

g. panggantos pamisah lenga Air

h. Mriksa meksa bukaan saka tutup meksa minimal

i. Gunakake adhem kanggo mbusak lebu ing lumahing panas radiating. (Periode beda-beda gumantung miturut kondisi nyata.)

j. Mriksa safety tutup

k. Bukak tutup lenga kanggo nerbitaké banyu, rereget.

l. Nyetel tightness saka sabuk nyopir utawa ngganti sabuk. (Periode beda-beda gumantung miturut kondisi nyata.)

m. Nambah motor listrik karo lubricating pelumas.

II. pancegahan

a. Nalika njaga utawa ngganti bagean, sampeyan kudu nggawe manawa nul meksa saka sistem kompresor udara. The kompresor udara kudu bakal bebas saka sembarang sumber meksa. Cut mati daya.

b. Periode panggantos saka kompresor udara gumantung ing lingkungan aplikasi, asor, bledug, lan gas asam-basa sing ana ing udhara. The kompresor udara mentas dituku, sawise operasi pisanan 500 jam ', perlu panggantos lenga. Sawisé iku, sampeyan bisa ngganti lenga iku kanggo saben 2,000 jam. Minangka kanggo kompresor udara kang wis tahunan digunakake kanggo kurang saka 2,000 jam, sampeyan kudu ngganti lenga sapisan taun.

c. Nalika njaga utawa ngganti Filter online utawa tutup welingan, ora impurities wis diijini kanggo njaluk menyang engine saka kompresor udara. Sadurunge operasi kompresor ing, segel welingan engine. Gunakake tangan kanggo muter engine utama miturut arah gulung, supaya minangka kanggo mesthekake apa ana alangan utawa ora. Akhire, sampeyan bisa miwiti kompresor udara.

d. Priksanen tightness sabuk nalika mesin wis dilakokno kanggo 2,000 jam utawa supaya. Nyegah sabuk saka karusakan sing disebabake dening lenga polusi.

e. Saben wektu nalika ngganti lenga, sampeyan uga kudu ngganti Filter lenga.


WhatsApp Online Chat !