pameran

Pameran Moscow crocus

Kita uga bakal rawuh ing Pameran Moscow crocus sasi iki.

Booth kita dumunung ing Center Hall 1, Stand F503. Welcome to Booth kita ing wektu sing!

PTC ASIA 2015

Kita bakal rawuh ing PTC ASIA 2015 ing Shanghai saka 27 kanggo 30 Nov.

Alamat punika: NO.2345, Longyang Road, Pudong New District, Shanghai

Lan Booth kita dumunung ing N1 Hall, NO.K1-2

We Sincerely ngajak sampeyan rawuh ing PTC ASIA lan ngunjungi Booth kita!


WhatsApp Online Chat !