Ekspozita

Ekspozita e krokut në Moskë

Ne gjithashtu do të marrim pjesë në Ekspozitën e Crocus në MOSKË këtë muaj.

Stenda jonë ndodhet në Qendrën Hall 1, Stand F503. Mirësevini në stendën tonë në atë kohë!

PTC ASIA 2015

Ne do të marrim pjesë në PTC ASIA 2015 në Shangai nga 27 deri më 30 tetor.

Adresa është: NO.2345, Longyang Road, Pudong New District, Shanghai

Dhe kabina jonë ndodhet në sallën N1, NR.K1-2

Ju ftojmë sinqerisht të merrni pjesë në PTC ASIA dhe të vizitoni stendën tonë!


WhatsApp Online Chat!