Air Oil Separator Zëvendësimi Procesi Operation

Ndërrimi i llojit të Brendshëm

1. Stop kompresor ajri dhe mbyllë dalje të saj. Të hapur valvula shpëtuar ujit për të siguruar që presioni zero i sistemit.

2. shkatërron tub në pjesën e sipërme të fuçi naftë-gazit. Në të njëjtën kohë, shpërbërë tub nga ftohës në dalje të presionit mbajtjen valvul.

3. çmontoj tub kthimit të naftës.

4. çmontuar bulonave fikse, dhe hiqni kapakun e sipërm të fuçi të naftës-gaz.

5. Tërheq ndarësin e vjetër, dhe për të instaluar një të ri.

6. Sipas çmontimit, të instaluar pjesë të tjera në mënyrë të kundërt.

Zëvendësimi i Lloji i jashtëm

1. Stop kompresor ajri dhe të mbyllë prizë. Të hapur valvula shpëtuar ujit, dhe kontrolloni nëse sistemi është i lirë nga presioni apo jo.

2. Fix ri ndarës të naftës ajrit pasi ju të çmontuar një të vjetër.


WhatsApp Online Chat !