Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

A jeni ju prodhuesi?

Sigurisht, ne jemi! Gjithashtu, ne jemi ndër prodhuesit më të mirë të filtrimit të kompresorëve në Kinë.

Adresa jonë: Nr.420, Huiyu Road JiaDing District, Shanghai City, China

Cila është garancia e performancës për ndarësit dhe filtrat tuaj?

1.Ndarësit: rënia fillestare e presionit të ndarësit është 0.15bar~0.25bar nën presionin e zakonshëm të punës (0.7Mpa~1.3Mpa). Përmbajtja e vajit të ajrit të kompresuar mund të kontrollohet brenda 3ppm~5ppm. Orari i punës i ndarësit të tipit spin-on është rreth 2500h~3000h, garancia:2500h. Ora e punës së elementit ndarës është rreth 4000h~6000h, garancia:4000h.

2. Filtrat e ajrit: saktësia e filtrit është ≤5μm dhe efikasiteti i filtrit është 99,8%. Ora e punës së filtrit të ajrit është rreth 2000h~2500h, garancia: 2000h.

3. Filtrat e vajit: saktësia e filtrit është 10μm~15μm. Orari i punës së filtrave tanë të vajit është rreth 2000h~2500h, garancia:2000h.

 

Nëse produkti dështon brenda kohës së garancisë sonë, ne do të ofrojmë zëvendësimin falas menjëherë nëse është vetëm problemi i produktit tonë pas kontrollit.

Sa është sasia minimale e porosisë?

Ne nuk kemi asnjë kufi për sasinë minimale të porosisë (përveç disa pjesëve OEM). Urdhri i gjykimit është i mirëpritur. Sigurisht, sa më shumë të porosisni, aq më i ulët do të jetë çmimi.

Porosi OEM disponohet?

Porosi OEM (i printuar me logon e klientit në produkt) është i disponueshëm në fabrikën tonë nëse sasia e porosisë për çdo pjesë Nr është mbi 20 copë.

Si funksionon një filtër vaji?

Ndërsa vaji rrjedh nëpër median e filtrit, grimcat e papastërtive bllokohen dhe mbahen brenda mediumit të filtrit duke lejuar vajin e pastër të vazhdojë përmes filtrit. Të gjithë filtrat tanë të vajit kanë valvul bypass.

A kërkohet të keni një filtër ajri për kompresorin e ajrit?

Po! Kompresorët e ajrit kërkojnë filtra ajri për të pastruar çdo ndotje të ajrit përpara se të futen në kompresorin e ajrit.

Çfarë është një ndarës i vajit të ajrit?

Ndarësi i vajit të ajrit është krijuar për të ndarë përmbajtjen e vajit nga përzierja e vajit të ajrit, në mënyrë që ajri i pastër të mund të shkojë në fushën e tij të ndryshme të aplikuar.

NËSE NDONJË PYETJE, JU LUTEM:


WhatsApp Online Chat!