Kompania

Fabrika jonë:Në fabrikën me një sipërfaqe prej 15.000 metrash katrorë ka 145 punonjës. Që nga themelimi i kompanisë, integrimi i vazhdueshëm i teknologjive të reja vendase dhe të huaja lejon prodhimin dhe pajisjet e përparuara të inspektimit, si dhe teknologjinë e shkëlqyer të prodhimit. Si rezultat, ne jemi në gjendje të prodhojmë çdo vit 600,000 njësi filtrash të dedikuar për kompresor ajri. Në vitin 2008, kompania jonë u certifikua nga sistemi i menaxhimit të cilësisë ISO9001:2008. Ajo është bërë anëtare e Shoqatës së Industrisë së Përgjithshme të Makinerisë së Kinës. Ne jemi gjithashtu të përkushtuar ndaj inovacionit të produktit të ri. Në veçanti, ndarësi i vajit të ajrit është produkti ynë i vetë-zhvilluar, i cili ka marrë patentën e modelit të përdorimit të lëshuar nga Zyra Shtetërore e Pronësisë Intelektuale të Republikës Popullore të Kinës.

5_05_1

Pajisjet e inspektimit: Stand testimi i presionit

Pika e inspektimit

1. Provoni forcën e ngjeshjes së ndarësit të vajit të ajrit ose filtrit të vajit.

2. Provoni filtrin hidraulik.

5_45_65_5

Presioni i pajisjeve: 16 MPa

Këto pajisje inspektimi mund të na ndihmojnë të veçojmë filtrat e kualifikuar.

5_75_95_8

Zyra mbahet e rregullt dhe komode për punonjësit tanë. Është projektuar për të maksimizuar efektivitetin e dritës natyrale të ditës. Rrjedhimisht, stafi ynë mund të ndihet mirë dhe t'i kushtojë më shumë energji punës.

Punëtoria e filtrave të ajrit:Në linjën e prodhimit ovale, të gjitha vendet e punës mbahen të rregullta dhe të pastra. Me menaxhimin e qartë të përgjegjësisë, secili është i zënë me punën e tij ose të saj. Prodhimi ditor është deri në 450 njësi.

Punëtoria e filtrave të vajit:Menaxhimi i qartë i përgjegjësisë zbatohet në linjën e prodhimit në formë U. Filtri i vajit është montuar manualisht dhe mekanikisht. Prodhimi i tij ditor është 500 copë.

Punëtoria e ndarjes së vajit të ajrit:Ka dy punishte të brendshme të pastra. Një punishte përdoret për përgatitjen e pjesëve origjinale të filtrimit, ndërsa tjetra është përgjegjëse për montimin e filtrit. Përafërsisht 400 copë mund të prodhohen në ditë.


WhatsApp Online Chat!