Pausahaan

Pabrik kami:Di pabrik kalayan cakupan 15.000 méter pasagi, aya 145 pagawé. Kusabab ngadegna perusahaan, integrasi kontinyu tina téknologi anyar domestik jeung luar negeri ngamungkinkeun produksi canggih tur alat-alat inspeksi ogé téhnologi manufaktur exquisite. Hasilna, kami sanggup ngahasilkeun 600,000 unit saringan khusus kompresor hawa taunan. Dina 2008, parusahaan urang ieu Certified ku ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas. Éta parantos janten anggota Asosiasi Industri Mesin Umum Cina. Kami ogé komitmen kana inovasi produk anyar. Khususna, separator minyak hawa mangrupikeun produk anu dikembangkeun ku diri urang, anu parantos nampi patén modél utilitas anu dikaluarkeun ku Kantor Hak Intelektual Nagara Républik Rakyat Cina.

5_05_1

Parabot Inspeksi: Tekanan Test Stand

Item Pamariksaan

1. Nguji kakuatan komprési separator minyak hawa atawa filter minyak.

2. Nguji filter hidrolik.

5_45_65_5

Tekanan Alat: 16MPa

Alat-alat pamariksaan éta tiasa ngabantosan urang milih saringan anu mumpuni.

5_75_95_8

Kantor tetep rapih sareng nyaman pikeun karyawan urang. Éta dirancang pikeun maksimalkeun éféktivitas cahaya panonpoe alami. Akibatna, staf urang bisa ngarasa alus, sarta bakti leuwih énergi pikeun pakasaban.

Bengkel saringan hawa:Dina garis produksi oval, sadaya tempat kerja dijaga rapih sareng bersih. Kalayan manajemén tanggung jawab anu jelas, unggal jalma sibuk ku padamelan na. Kaluaran poean dugi ka 450 unit.

Bengkel Filter Oli:Manajemén tanggung jawab anu jelas diterapkeun kana garis produksi anu ngawangun U. Saringan oli dirakit sacara manual sareng mékanis. Kaluaran poéanna nyaéta 500 lembar.

Bengkel Pemisah Minyak Udara:Éta ngagaduhan dua bengkel jero ruangan anu bersih. Hiji workshop dipaké pikeun Nyiapkeun bagian aslina nyaring, sedengkeun hiji deui tanggung jawab assembly filter. Kira-kira 400 buah tiasa diproduksi dina sadinten.


Chat Online WhatsApp!