Hawa Compressor filter Unsur

Filter unsur teh bagian kritis ti SEPARATOR minyak hawa. Ilaharna, anu SEPARATOR minyak hawa tinggi mumpuni disadiakeun kalawan unsur filter anu hirup layanan téh nepi ka rébuan jam. Ku kituna, jenis ieu SEPARATOR bisa mastikeun efisiensi tinggi tina compressor hawa. hawa dikomprés bisa ngandung sababaraha minyak mikro pakait jeung diaméter handap 1um. Kabéh tetes minyak maranéhanana bakal disaring ku unsur filter serat gelas. Dina pangaruh difusi tina bahan filter, maranéhna bakal gancang condensed mun leuwih badag. The tetes minyak badag bakal dikumpulkeun dina handap dina fungsi gravitasi. Tungtungna, aranjeunna bakal asupkeun kana sistem lubricating ngaliwatan pipa balik minyak. Akibatna, hawa dikomprés discharged ti compressor hawa nyaéta murni, sarta bébas tina sagala eusi minyak.

Tapi teu saperti tetes minyak mikro, dina partikel padet dina hawa dikomprés bakal tetep dina lapisan nyaring, sahingga ngarah kana tekanan everincreasing diferensial. Lamun tekanan diferensial nyaeta tina 0,08 nepi 0.1Mpa, mangka anjeun kudu ngaganti unsur filter. Upami teu kitu, biaya operasi anu compressor hawa bakal ngaronjat sacara signifikan.


WhatsApp Online Chat !