palayanan

Mitra koperasi

Kalolobaan tulak filter dijieun tina serat gelas ti America HV Company. Sarta kami boga hubungan koperasi friendly jeung Company HV keur taun. Koréa AHLSTROM Company oge pasangan urang. Na kertas filer ngamungkinkeun kahirupan layanan panjang produk urang. Salila période gawé babarengan, loba pamaké sanggeus sanggeus dipaké jenis ieu filter baris nempatkeun hiji urutan ulang.

 

jualan Program

"Ayeuna, parusahaan urang geus diwangun nepi ka hubungan koperasi jeung mitra ti nagara kayaning AS, Thailand, Pakistan, Yordania, Malaysia, Iran, jeung sajabana Kalolobaan agén produk urang boga jaringan jualan kawasa, nu mangpaatna pikeun produk urang promosi. Salila babarengan jeung klien luar negeri, kapasitas produksina urang kuat timely bisa ngatur barang keur pesenan badag nu klien urang. Kabéh barang nu dijieunna tina bahan baku diimpor ti Amérika atawa Korea. parusahaan urang geus kacida appraised ku loba pamaké, alatan kualitas luhur, desain unik, sarta angkutan gancang produk urang.

kawijakan Preferential bakal ditawarkeun keur urutan kahiji. Bisa nyadiakeun klien anyar kalayan sampel bebas, tapi anjeunna atanapi manehna geus nanggung waragad transportasi. Pikeun budi agén, urang baris rutin ngirim tanaga teknis urang pikeun nawiskeun hidayah teknis ".


WhatsApp Online Chat !