Palayanan

Mitra Koperasi

Kalolobaan kertas filter dijieunna tina serat kaca ti America HV Company. Sareng urang gaduh hubungan koperasi anu ramah sareng Perusahaan HV salami mangtaun-taun. Perusahaan AHLSTROM Korea ogé pasangan urang. Kertas filer na ngamungkinkeun umur panjang produk urang. Salila période gawé babarengan, loba pamaké sanggeus ngagunakeun jenis ieu saringan bakal nempatkeun hiji urutan ulang.

 

Program Penjualan

"Ayeuna, perusahaan kami parantos ngawangun hubungan koperasi sareng mitra ti nagara-nagara sapertos AS, Thailand, Pakistan, Yordania, Malaysia, Iran, jsb. ngamajukeun. Salila gawé babarengan jeung klien luar negeri, kapasitas produksi kuat urang bisa timely ngatur barang pikeun pesenan badag klien urang. Sadaya barang anu didamel tina bahan baku anu diimpor ti Amérika atanapi Korea. Pausahaan urang geus kacida appraised ku loba pamaké, alatan kualitas luhur, desain unik, sarta angkutan gancang produk urang.

Kawijakan preferensial bakal ditawarkeun pikeun urutan kahiji. Urang tiasa nyayogikeun conto gratis ka klien énggal, tapi anjeunna kedah nanggung biaya transportasi. Pikeun agén tunggal, kami bakal rutin ngirim tanaga téknis pikeun nawiskeun bimbingan téknis.


Chat Online WhatsApp!