pameran

Pameran Moscow Crocus

Urang ogé bakal hadir dina Pameran Moscow Crocus bulan ieu.

stan urang aya di Center Aula 1, Nangtung F503. Wilujeng sumping di stan kami dina wayah éta!

PTC Asia 2015

Urang baris hadir dina PTC Asia 2015 di Shanghai ti 27 nepi ka 30 Oct.

Alamat nu mangrupa: NO.2345, Longyang Jalan, Pudong Anyar District, Shanghai

Sarta stan urang aya di N1 Hall, NO.K1-2

Urang tulus diondang anjeun hadir dina PTC Asia jeung didatangan stan kami!


WhatsApp Online Chat !