изложба

Москва Крокус Изложба

Ние, исто така, ќе присуствува на изложбата МОСКВА Крокус овој месец.

Нашиот штанд се наоѓа во центарот Сала 1, Стенд F503. Добредојдовте на нашиот штанд во тоа време!

PTC Азија 2015

Ние ќе присуствува на PTC Азија 2015 година во Шангај од 27-30 Октомври

Адресата е: NO.2345, Longyang патот, Пудонг Нов округ, Шангај

И нашиот штанд се наоѓа во N1 сала, NO.K1-2

Ние искрено Ве покануваме да присуствувате на PTC Азија и да ја посетите нашиот штанд!


WhatsApp Online Chat !