Milestone

1. Нашата компанија почна да произведува автомобили посветен воздух ail сепаратор, филтер за масло, и филтерот за воздух бидејќи нашите основање во 1996 година.

2. Во 2002 година, почнавме да се произведуваат филтри за масло се користи за завртка воздушни компресори.

3. Во годината на 2008 година, нашата компанија се постави нова фабрика име Airpull (Шангај) филтер, кој ни овозможи да стане претпријатие ангажирани во истражување, проектирање, производство и маркетинг на филтри за масло, воздух сепаратори за масло, филтри за воздух , итн

4. Три канцеларии беа посебно формирана во Ченгду, Ксиан, и Baotou, во текот на годината на 2010 година.

5. Од примената на Стратегијата за управување со ефикасноста на работата на БСЦ Битола во 2012 година, нашата компанија постојано се интегрира во домашните и странските нови технологии. Како резултат на тоа, ние располагаме и напредни инспекција опрема и исклучителни технологијата на производство, од кои сите се придонесе за годишен производствен капацитет од 600.000 воздух компресор посветен на филтри за масло.


WhatsApp Online Chat !