технологија на производство

Напредно опрема

Автоматско Виткањето машина: Тоа може автоматски да заврши на рамка со филтер-хартија на саканиот слоеви. Во споредба со рачно завиткување, оваа машина може ефикасно да се обезбеди униформност, со висок квалитет на производот. Таа, исто така ви помага да заштедите на трошоците.

Спирала рамка Формирање машина: За разлика од рачно изработени тип, рамка направени од страна на оваа машина е подобар во перформанси и форма. Оваа машина може ефикасно да се забрза продуктивност.

Процесот на производство на воздухопловните Сепаратор за масло

1. Употреба на формирање на машина за да се произведе квалификуван рамка.

2. Резиме на филтер-хартија излез на рамка со автоматска машина за пакување.

Процесот на производство на Филтер за масло

1. Примена на запечатување машина за да се запечати заеднички на сепаратор на маслото.

2. Тест затегнатоста на филтер

3. Исушете површината сликарство на филтерот преку УВ печка, со што се обезбеди светла, убава појава на филтерот за масло.

Процесот на производство на филтерот за воздух

1. Користете виткање хартија машина да се направи филтер-хартија со претставата што го посакуваш.

2. лепак-инекција машина СТП се користи за да се поврзат на филтер за воздух.


WhatsApp Online Chat !