• COMVAC 2021
  • 20.2
  • 1
  • 2

за нас

За описот на фабриката

што правиме

Започна во 1996 година, филтерот Airpull (Шангај) оттогаш созрева во дефинитивен производител на филтри за воздушни компресори. Како високо-технолошки кинеско претпријатие во модерната ера, нашата компанија покажа професионална способност за дизајн, производство и дистрибуција. Нудиме широк спектар на резервни делови за компресори за воздух, вклучувајќи висококвалитетни компоненти како што се филтри за воздух, филтри за масло и сепаратори за воздушно масло.
повеќе >>
Види се

добредојдовте во нашата компанија!

Се грижиме за секој детал
Подготвени сме да ги задоволиме вашите барања за филтрирање и лубрикант!
WhatsApp онлајн разговор!