Compair филтри за воздух

Краток опис:

Нашата филтер за воздух посветен на Compair завртка воздух компресор очигледно може да ви помогне да ги реши проблемите, како што се високата цена на филтер материјали и резервни делови, чести опрема неуспеси, ниска ефикасност во употреба опрема, висок интензитет на трудот, итн Затоа, добро е за подобрување на вашата продуктивност.


детали за производот

Тагови производ

Како резултат на примената на суровини, како што се влакна, филтер екран, и така натаму, филтерот може да ефикасно отстранување на нечистотии во компримиран воздух. капка течност и нечистотии се собраа на површината на филтерот ќе го забрзаат до дното на филтерот под дејство на гравитацијата. Подоцна, тие ќе бидат автоматски или рачно испразнета. Како и да е, нашата научно дизајниран производ може да ви помогне да заштедите енергија со ефект.

Авторски Дел број AIRPULL Дел број
100001611 96 930 11 134
11380674 96 910 23 115
98262-207 96 910 19 368
29504376 96 910 19 368
11323374 96 910 19 368
11516974 96 910 29 550
11516774 96 910 29 550
11516974 96 910 29 550
06296777 96 900 32 605
98262/163 96 900 16 340
C11158 / 1014 96 900 16 340
98262/170 96 900 19 365
C11158 / 1014 96 900 16 340
29504356 96 900 24 485
C11158 / 1390 96 900 24 485
98262/192 96 900 32 605
06296777 96 900 32 605
98262/192 96 900 32 605
50273 96 930 26 082
50273 96 930 26 082
50332 96 930 35 077
52438 96 930 35 104
100009925 96 910 23 305
100006374 96 910 24 378
98262/198 96 910 16 340
100013298 96 910 26 388

fadsf

поврзани имиња

Филтрација на воздухот единица | Филтрирање Фен | Замена за филтерот


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Online Chat !