За нас

Поглед на компанијата a1

Започна во 1996 година, филтерот Airpull (Шангај) оттогаш созрева во дефинитивен производител на филтри за воздушни компресори.Како високо-технолошки кинеско претпријатие во модерната ера, нашата компанија покажа професионална способност за дизајн, производство и дистрибуција.Нудиме широк спектар на резервни делови за компресори за воздух, вклучувајќи висококвалитетни компоненти како што се филтри за воздух, филтри за масло и сепаратори за воздушно масло.Овие производи се специјално дизајнирани да бидат компатибилни со познати брендови како Atlas Copco, Kaeser, Ingersoll Rand, Compair, Sullair и Fusheng.Покрај филтрите за компресори за воздух, можеме да произведуваме и филтри за хидраулични масло и автомобилски филтри за нашите клиенти.

Нашата оптимизирана деловна оперативна платформа вклучува систем за стратешко управување што дава приоритет на иновациите, глобализацијата и грижата за клиентите.Моделот на компанијата за управување со човечки ресурси е дизајниран да го поттикне растот на индивидуалните таленти.Охрабруваме континуирано учење со редовно закажани лекции и семинари.Нашиот стручен кадар е добро едуциран за процедурите за обезбедување квалитет.

Како застапник за заштита на животната средина и назначено „Зелено претпријатие“, ја воведовме иницијативата Airpull (Шангај) филтер за еколошки и енергетски ефикасни производи.Сите материјали за филтрирање се состојат од врвна филтер-хартија со стаклени влакна HV, увезена од САД и Германија.Американската и германската подлога ја максимизираат ефикасноста на филтрирањето за да ги намалат оперативните трошоци додека го продолжуваат потенцијалниот работен век на компресорите за воздух.Напредната производствена опрема и рафинираните производствени техники ни овозможија да постигнеме годишен производствен капацитет од 600 илјади единици.Системот за управување со квалитет ISO9001:2008 е на сила.

Со Шангај како наша база на операции, извезуваме глобално во региони вклучувајќи ги Европа, Јужна Америка, Југоисточна Азија, Блискиот Исток итн. Имаме назначен дистрибутер во Тајланд и локални застапници во земји како Иран и Пакистан.Домашна, нашата сервисна мрежа обезбедува целосна покриеност на национално ниво.

Историја на развој

Во 1996 година, започнавме со производство на касети за филтри за трите основни автомобилски филтри.

Во 2002 година, нашиот опсег на специјализација се прошири за да вклучи филтри за компресори за воздух со завртки.

Во 2008 година е изградена нова фабрика.Нашата компанија стана регистрирана под името Airpull (Shanghai) Filter.

Во 2010 година основавме канцеларии на стратешки локации како што се Ченгду, Ксиан и Баотоу.

Во 2012 година беше имплементиран системот за управување со перформансите на BSC.Оваа адаптација ефикасно внесува нова технологија и од домашни и од странски извори во нашиот репертоар.

Од 2012 до 2014 година, нашиот глобален пазар брзо расте, а ние успешно присуствувавме на Hannover Messe во Германија и PCVExpo во Русија.


WhatsApp онлајн разговор!