Rreth Nesh

Pamja e kompanisë a1

Filluar në vitin 1996, Filtri Airpull (Shanghai) që atëherë është pjekur në një prodhues përfundimtar të filtrave të kompresorëve të ajrit.Si një ndërmarrje kineze e teknologjisë së lartë në një epokë moderne, kompania jonë ka demonstruar një aftësi profesionale për projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen.Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të pjesëve zëvendësuese të kompresorit të ajrit, duke përfshirë komponentë të cilësisë së lartë si filtrat e ajrit, filtrat e vajit dhe ndarësit e vajit të ajrit.Këto produkte janë krijuar posaçërisht për të qenë në përputhje me markat e njohura si Atlas Copco, Kaeser, Ingersoll Rand, Compair, Sullair dhe Fusheng.Përveç filtrave të kompresorëve të ajrit, ne mund të prodhojmë edhe filtra vaji hidraulikë dhe filtra automobilash për klientët tanë.

Platforma jonë e optimizuar e funksionimit të biznesit përfshin një sistem menaxhimi strategjik që i jep përparësi inovacionit, globalizimit dhe kujdesit ndaj klientit.Modeli i kompanisë për menaxhimin e burimeve njerëzore është krijuar për të nxitur rritjen e talenteve individuale.Ne inkurajojmë të mësuarit e vazhdueshëm me mësime dhe seminare të planifikuara rregullisht.Stafi ynë i aftë është edukuar mirë në procedurat e sigurimit të cilësisë.

Si një avokat i mbrojtjes së mjedisit dhe një "Ndërmarrje e Gjelbër" e caktuar, ne kemi prezantuar nismën e filtrit Airpull (Shanghai) për produkte miqësore me mjedisin dhe efikase ndaj energjisë.Të gjitha materialet e filtrit përbëhen nga letër filtri premium me fibër qelqi HV, e importuar nga Shtetet e Bashkuara dhe Gjermania.Nënshtresa amerikane dhe gjermane maksimizon efikasitetin e filtrimit për të reduktuar kostot e funksionimit duke zgjatur jetën e mundshme të shërbimit të kompresorëve të ajrit.Pajisjet e avancuara të prodhimit dhe teknikat e rafinuara të prodhimit na kanë lejuar të arrijmë një kapacitet prodhimi vjetor prej 600 mijë njësi.Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë ISO9001:2008 është në fuqi.

Me Shangain si bazën tonë të operacioneve, ne eksportojmë globalisht në rajone duke përfshirë Evropën, Amerikën e Jugut, Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, etj. Ne kemi një distributor të caktuar në Tajlandë dhe agjentë lokalë në vende të tilla si Irani dhe Pakistani.Brenda vendit, rrjeti ynë i shërbimit ofron mbulim të plotë në mbarë vendin.

Historia e Zhvillimit

Në vitin 1996, ne filluam prodhimin e fishekëve të filtrave për tre filtrat kryesorë të automobilave.

Në vitin 2002, fushëveprimi ynë i specializimit u zgjerua duke përfshirë filtra për kompresorët e ajrit me vidë.

Në vitin 2008 u ndërtua një fabrikë e re.Kompania jonë u regjistrua me emrin Airpull (Shanghai) Filter.

Në vitin 2010, ne krijuam zyra në vende strategjike si Chengdu, XI'an dhe Baotou.

Në vitin 2012, u zbatua sistemi i menaxhimit të performancës BSC.Ky përshtatje fut në mënyrë efektive teknologjinë e re nga burime vendase dhe të huaja në repertorin tonë.

Nga viti 2012 deri në 2014, tregu ynë global ka qenë në rritje të shpejtë dhe ne kemi marrë pjesë me sukses në Hannover Messe në Gjermani dhe PCVExpo në Rusi.


WhatsApp Online Chat!