Masat paraprake e Air kompresor ajri naftës ndarëse

1. Merrni Cilësia e ajrit të ngjeshur në konsideratë në kushte normale, ajri i ngjeshur gjeneruara nga kompresor ajri përmban një sasi të caktuar të ujit dhe vaj lubricating, dy prej të cilave nuk janë të lejuar në raste të caktuara. Në këtë situatë, jo vetëm që ju duhet të zgjidhni kompresor duhur ajrit, por edhe ju duhet të shtoni disa pajisje të trajtimit pas.

2. Zgjidhni kompresor jo-lubrifikuar cilat mund të prodhojnë ajri i ngjeshur vetëm të lirë nga nafta. Kur shtohet me pastrues fillor ose të mesëm apo tharëse, kompresor ajri mund të bëjë ajri i ngjeshur me asnjë përmbajtje të naftës apo të ujit.

3. shkalla e tharjes dhe përhapjes varion sipas kërkesës klientit. Në përgjithësi, rendi konfigurimit është: kompresor ajri + tank storage ajrit + FC centrifugale ndarës të naftës-ujit + tharëse ajri frigorifer + FT filter + FA vaj mikro mjegull filter + (Absorbimit thata + FT + FH aktivizohet filter karboni.)

4. Depozita e magazinimit ajrit takon enë nën presion. Ajo duhet të jetë e pajisur me valvul sigurie, Gage presion, dhe pajisje të tjera të sigurisë. Kur shuma shkarkimin e ajrit është nga 2m³ / min për 4m³ / min, përdorni tank 1,000L magazinimit ajrit. Për shuma që variojnë nga 6m³ / min to10m³ / min, zgjidhni tank me vëllimin e 1,500L në 2,000L.


WhatsApp Online Chat !