Metoda e pastrimit të filtrit të vajit të kompresorit të ajrit

1. Në përgjithësi, lëngu i elektropllakës përmban sasi të vogla të lëndës organike.Ju mund të përdorni pluhurin e karbonit të aktivizuar për të thithur ato substanca organike.

2. Mund të ekzistojë një sasi e vogël mbetjesh pasi papastërtitë brenda filtrit mund të mos pastrohen plotësisht.Kur përdorni filtrin, mbetjet brenda fishekut të filtrit do të futen në tretësirën e shtresës.Për të shmangur këtë problem, laku i qarkullimit është projektuar posaçërisht.

3. Udhëzim operimi

a.Instaloni një valvul plastike në daljen e filtrit.

b.Para përdorimit, hapni valvulën e lëshimit të ajrit.

c.Mbyllni valvulën dhe më pas lidhni furnizimin me energji elektrike për ta lënë motorin të funksionojë.Dhe ajri së bashku me lëngun do të hyjnë në tretësirën e plating.

d.Pasi të hapet valvula qarkulluese, atëherë mund ta hapni valvulën për të shtuar një sasi të caktuar të tretësirës së mbulimit.Më pas, shtoni pak aditivë për të shpejtuar procesin e filtrimit.Pas tre minutash qarkullim, shtoni pak pluhur karboni aktiv.Kur të mbarojnë edhe tre minuta të tjera qarkullimi, lëngu mund të shkarkohet.

e.Inspektoni pastërtinë e lëngut për të përcaktuar efektin e filtrimit.

f.Hapni valvulën plastike dhe mbyllni valvulën qarkulluese.Në fund, mbyllni valvulën e shkarkimit.Mbyllni valvulën e dozimit nëse ka mbetje lëngu.


WhatsApp Online Chat!