Rast

1. Ne ofrojmë teknologjinë dhe mbështetje informacionit për kompaninë AIR TECH gjatë periudhës së bashkëpunimit. Sipas kërkesave teknike të kompanisë, ne redesign produktin. Gjithashtu, ne mënyrë aktive me përkrahjen e kompanisë AIR TECH për të marrë pjesë në ekspozitën e Pakistanit. mostrat përkatëse filtër janë ofruar për të promovuar produktin e klientit. Si pasojë, ne kemi ndërtuar një afat të gjatë, marrëdhënie të qëndrueshme.

2. Në nëntor 2012, INDUSTRY & ENGINEERING Company KAOWNA në Tajlandë u bë një agjent të veçantë të kompanisë sonë. Dy muaj më vonë, menaxher dhe teknike të personelit tonë të tregtisë së jashtme janë dërguar për të ndihmuar pjesëmarrjen e kompanisë në ekspozitë. Në shfaqje, kemi ndihmuar të marrë klientët dhe për të futur produkt për ta. Pas ekspozitës ishte e gjatë, personelit tonë teknik me kusht klasat e trajnimit për të kompanisë. Për të siguruar partneritet afatgjatë përfitimit reciprok, ne vazhdimisht dhe në kohë do të sigurojë Industrisë dhe Inxhinieri Kompania e KAOWNA me njohuri të përmirësuar produktin.


WhatsApp Online Chat !