случај

1. Ние нудиме на технологијата за поддршка и информации за AIR-технолошка компанија во текот на периодот на соработка. Во согласност со техничките барања на компанијата, ние редизајн на производот. Исто така, ние активно да ја поддржува AIR технолошка компанија да учествуваат во изложбата на Пакистан. биле понудени релевантни филтер примероци за промовирање на клиент производ. Како резултат на тоа, ние имаме воспоставено долгорочна и стабилна врска.

2. Во ноември 2012 година, KAOWNA индустрија и инженеринг компанија во Тајланд стана ексклузивен застапник на нашата компанија. Два месеци подоцна, нашата надворешна трговија јасли и технички персонал беа испратени да им помогне на учеството на компанијата во изложбата. Во шоуто, им помогнавме да добие на клиентите и да се воведе на производот за нив. По изложбата беше над, нашите технички персонал се предвидени часови за обука на компанијата. За да се обезбеди долгорочно партнерство взаемна корист, ние постојано и навремено ќе ги обезбеди KAOWNA индустрија и инженеринг компанија со подобрена познавање на производот.


WhatsApp Online Chat !