Case

1. We offer teknologi lan support informasi perusahaan AIR TECH sak periode kerjasama. Miturut requirement technical saka perusahaan, kita mungkin ora nggambarake owahan prodhuk. Uga, kita aktif ndhukung Company AIR TECH melok pameran Pakistan. conto Filter cocog wis ana kanggo ningkataké produk klien. Akibate, kita wis dibangun long-term, sesambetan stabil.

2. Ing November, 2012, ing KAOWNA INDUSTRY & ENGINEERING Company in Thailand dadi agen eksklusif saka perusahaan kita. Rong sasi mengko, perdagangan manca manger lan technical personel kita padha dikirim kanggo partisipasi perusahaan ing pameran. Ana ing acara, kita mbantu nampa klien lan introduce prodhuk kanggo wong-wong mau. Sawisé pameran iki liwat, tenaga teknis kita kasedhiya ing kelas latihan kanggo perusahaan. Kanggo mesthekake kemitraan Teknologi entuk manfaat long-term, kita bakal terus-terusan lan pas wektune nyedhiyani KAOWNA INDUSTRY & ENGINEERING Company karo kawruh produk apik.


WhatsApp Online Chat !