Kasus

1. We offer teknologi lan support informasi kanggo perusahaan AIR TECH sak periode kerjasama. Miturut syarat teknis perusahaan, kita ngrancang maneh produk kasebut. Uga, kita aktif ndhukung AIR TECH Company kanggo melu ing pameran Pakistan. Sampel filter sing relevan wis ditawakake kanggo promosi produk klien. Akibate, kita wis mbangun hubungan jangka panjang lan stabil.

2. Ing November, 2012, KAOWNA INDUSTRY & ENGINEERING Company ing Thailand dadi agen eksklusif saka perusahaan kita. Rong sasi mengko, manger perdagangan manca kita lan personel technical dikirim kanggo bantuan partisipasi perusahaan ing pameran. Ing acara kasebut, kita mbantu nampa klien lan ngenalake produk kasebut. Sawise pameran rampung, personel teknis nyedhiyakake kelas pelatihan kanggo perusahaan. Kanggo mesthekake kemitraan bebarengan entuk manfaat jangka panjang, kita bakal terus-terusan lan pas wektune nyedhiyakake KAOWNA INDUSTRY & ENGINEERING Company kanthi kawruh produk sing luwih apik.


Obrolan Online WhatsApp!