Teknologi Produksi

Equipment Lanjut

Otomatis Wrapping Machine: kanthi otomatis bisa Lebokake framework karo kertas yang saka lapisan sing dipengini. Dibandhingake karo pembungkus manual, mesin iki bisa èfèktif mesthekake uniformity, kualitas prodhuk. Mbantu nyimpen biaya.

Spiral Frame mbentuk Machine: Boten kados jinis digawe kanthi manual, pigura digawe dening mesin iki luwih ing kinerja lan wangun. Mesin iki bisa luwih irit nyepetake produktivitas ing.

Proses Produksi Air Oil pamisah

1. Gunakake mesin mbentuk kanggo gawé pigura qualified.

2. Lebokake kertas yang dhateng pigura karo mesin bungkusan otomatis.

Proses Produksi Filter Oil

1. Aplikasi mesin sealing segel peserta saka pamisah lenga.

2. Test tightness saka yang

3. garing lukisan lumahing filer liwat open UV, saéngga njupuk padhang, katon ayu saka Filter lenga.

Proses Produksi Air Filter

1. Gunakake mesin kertas lempitan kanggo nggawe kertas yang karo kinerja sing kepéngin.

2. PU mesin lim-injeksi wis digunakke kanggo jaminan ing Filter online.


WhatsApp Online Chat !