Teknologi Produksi

Peralatan Lanjut

Mesin Wrapping Otomatis:Bisa kanthi otomatis mbungkus kerangka nganggo kertas panyaring lapisan sing dikarepake. Dibandhingake karo bungkus manual, mesin iki bisa kanthi efektif njamin keseragaman, kualitas produk. Iku uga mbantu sampeyan ngirit biaya.

Mesin Pembentuk Rangka Spiral:Ora kaya jinis digawe kanthi manual, pigura sing digawe dening mesin iki luwih apik ing kinerja lan wangun. Mesin iki bisa kanthi efisien nyepetake produktivitas.

Proses Produksi Air Oil Separator

1. Gunakake mesin mbentuk kanggo gawé pigura qualified.

2. Bungkus kertas panyaring ing pigura nganggo mesin bungkus otomatis.

Proses Produksi Filter Oli

1. Aplikasi mesin sealing kanggo nutup joints saka pemisah lenga.

2. Tes nyenyet saringan

3. Garing lukisan lumahing filer liwat open UV, mangkono njupuk padhang, katon ayu saka Filter lenga.

Proses Produksi Filter Udara

1. Gunakake mesin lempitan kertas kanggo nggawe kertas panyaring kanthi kinerja sing dikarepake.

2. Mesin injeksi lem PU digunakake kanggo ngikat filter udara.


Obrolan Online WhatsApp!