• COMVAC 2021
  • 20.2
  • 1
  • 2

bab kita

Babagan deskripsi pabrik

apa kita nindakake

Diwiwiti ing taun 1996, Filter Airpull (Shanghai) wiwit diwasa dadi pabrikan saringan kompresor udara sing definitif. Minangka perusahaan Cina hi-tech ing jaman modern, perusahaan kita wis nuduhake bakat profesional kanggo desain, produksi, lan distribusi. Kita nawakake macem-macem bagean panggantos kompresor udara kalebu komponen kelas dhuwur kayata saringan udara, saringan lenga, lan pemisah lenga udara.
liyane >>
ndeleng kabeh

Sugeng rawuh ing perusahaan kita!

Kita ngurus saben rinci
Kita siyap nyukupi syarat filtrasi lan pelumas sampeyan!
Obrolan Online WhatsApp!