Ingersoll Rand Separators Oil Air

Short Description:

Airpull nggawe Filter dipercaya Air, Oil Filter lan Air Oil pamisah kanggo Air Compressors kayata Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington lan merek utama.


Detail produk

Tags Product

Rand Ingersoll iki meneng kompresor udara darmabakti pamisah lenga online ditrapake ing Ultra-nggoleki serat kaca diprodhuksi dening Amérika Set utawa Lydall Company. Iku dirancang kanggo mbusak paling 99.9% saka campuran lenga vaporous saka tekanan hawa. Kajaba iku, ing mentas dikembangaké loro-komponèn adhesive kang nerangake karo kekuatan iketan luwih, digunakake kanggo ngidini pamisah kanggo bisa biasane malah ing suhu saka ndhuwur 120 ℃.

Uga, iki jinis pamisah lenga online bisa dadi external utawa dibangun ing jinis. Karo saklawasé 20 taun pengalaman Manufaktur, perusahaan kita menowo karo ewu teknologi produksi. Sing ngomong, kita bisa kurban layanan OEM dhuwur-bahan. Kita uga bisa desain pamisah digunakake kanggo meneng kompresor udara saka account sembarang, kanggo Kayata, Atlas Copco, Sullair, Fusheng, Compare, etc.

Asas Pakaryan

Produk iki nggunakake serat micron kaca kanggo misahake lenga vaporous saka teken online. Banjur irungnya lenga gedhe coalesced saka lenga vaporous bakal nambah ing mengaruhi gravitasi. Akhire, lenga nambah bakal nguripake bali menyang saluran lenga saka kompresor ing. Ing gati, misahake micron iki minimalake konsumsi lenga saka kompresor udara.

paramèter

1. Initial Saturasi Pressure Drop: ≤0.02 MPa

2. Isi Oil sawise Dipisahake: ≤5 ppm

3. Ing cilik sing gulung meksa ora luwih saka 0.1MPa, ing pamisah lenga bisa digunakake kanggo ing paling 4,000 jam.

Ngomong: paramèter ndhuwur sing dijupuk miturut kondisi dirating meksa apa lan dirating aliran. Kejawi punika, ing suhu maksimum ora luwih saka 120 ℃. Lan lenga Dah lubrication mrentah dening GB / T7631.9-1997 digunakake. Sadurunge pamisahan ing, isi lenga ora luwih saka 3000ppm.

Original Part No. AIRPULL Part No.
22388045 AA 096 212
54720735 AA 135 177
54749247 AA 135 302/1
54595442 96 600 17 160
39831885 96 600 17 160
39831888 96 610 17 226
42545368 96 610 17 226
39751391 96 600 17 216
92890334  
54749247 AA 135 302/1
22242606 AA 135 302/1
92754688 96 600 17 230
39895610 96 600 20 150
22089551 96 600 20 150
92754696 96 600 17 267
39737473 96 600 22 253
92871326 96 600 22 253
46501073 96 600 22 253
42841239 96 613 22 355
39831904 96 613 22 355
36876472 96 613 22 355
42542928 96 613 22 355
39894598 96 613 22 355
39863857 96 600 22 355
39894597 96 610 27 190
92722750 96 600 22 306
54601513 96 600 27 190
54601513 96 600 27 190
42862077 96 600 27 190
42841247 96 613 30 455
39739578 96 613 30 455
39831912 96 613 30 455
39863865 96 613 30 455
54509427 96 600 27 428
15488596 96 600 27 428
99277998 96 600 27 428
22086789 96 600 27 429
23566938 96 600 27 465
23545841 96 600 30 451
22219174 96 600 35 470
15487200 96 600 35 470
39831920 96 610 37 412
39760590 96 610 37 412
39863899 96 610 37 412
54509500 96 600 35 414
39890660 96 610 37 445
99245938  
89285779 96 600 27 308
54509435 96 600 47 465
39863881 96 600 47 465
15488604 96 600 47 465
38008579/54639794 96 600 17 280
38008587 96 600 24 210
54639802 96 600 24 210
42542787  
39863840 96 600 17 275
89202022 96 600 27 305
22402242 96 910 22 330
54721345 96 600 27 250
22111975 96 600 27 250
89285761 96 600 27 501
92765783 96 600 30 501
88181755 96 600 30 501
92699198 96 610 27 250
92062132 96 610 40 620
46853107 AA 135 302 / 1H
23716475 96 600 27 188
  96 600 27 435
23782386 96 600 29 430

AFA

Names Related

Centrifugal Oil pamisah | Rotary Meneng Kompresor Accessories | Air Kompresor Distributor


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !