Ingersoll Rand Separators Minyak Air

Pondok Description:

Airpull nyieun Filter dipercaya Air, Minyak Filter jeung Air Minyak SEPARATOR keur Air Compressors kayaning Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington na merek utama lianna.


jéntré produk

Tags produk

Rand Ingersoll Ieu screw compressor hawa dedicated SEPARATOR minyak hawa manglaku ka ultra-rupa serat gelas dijieun ku Amérika HV atanapi Lydall Company. Hal ieu dirarancang pikeun nyabut sahenteuna 99.9% tina campuran minyak vaporous ti hawa dikomprés. Sajaba ti éta, karek dimekarkeun dua-komponén napel nu hadir kalawan kakuatan beungkeutan luhur, ieu dipaké pikeun ngawenangkeun SEPARATOR ka dianggo normal sanajan dina kaayaan suhu luhur 120 ℃.

Ogé, jenis ieu SEPARATOR minyak hawa bisa jadi éksternal atawa diwangun-di jenis. Kalawan ampir 20 taun pangalaman manufaktur, parusahaan urang téh akrab jeung rébuan téknologi produksi. Maksudna ngomong, urang tiasa nawiskeun jasa OEM tinggi-grade. Urang ogé bisa ngarancang nu SEPARATOR dipaké pikeun screw compressor hawa tina merk naon, misalna, Atlas Copco, Sullair, Fusheng, Bandingkeun, jeung sajabana

Prinsipna ngagawekeun

Produk ieu ngagunakeun serat micron kaca pikeun misahkeun éta minyak vaporous ti hawa dikomprés. Lajeng tetes minyak badag coalesced ti minyak vaporous bakal akumulasi di handapeun mangaruhan gravitasi. Tungtungna, anu minyak akumulasi bakal ngahurungkeun deui garis minyak tina compressor kana. Dina hal ieu, separation micron ieu ngaminimalkeun konsumsi minyak tina compressor hawa.

parameter

1. mimiti jenuh tekenan serelek: ≤0.02 MPa

2. Eusi Minyak sanggeus Leupas: ≤5 ppm

3. Dina kasus yén serelek tekanan henteu leuwih ti 0.1MPa, anu SEPARATOR minyak bisa dipaké pikeun sahenteuna 4.000 jam.

Nyarios: parameter di luhur ditangtukeun dina kaayaan tina dipeunteun tekanan kerja na dipeunteun aliran. Salian ti éta, hawa maksimum teu leuwih ti 120 ℃. Jeung minyak Jengkol lubrication maréntah ku GB / T7631.9-1997 dipaké. Saacanna pamisahan, eusi minyak henteu leuwih ti 3000ppm.

Aslina Bagian No. AIRPULL Bagian No.
22388045 AA 096 212
54720735 AA 135 177
54749247 AA 135 302/1
54595442 96 600 17 160
39831885 96 600 17 160
39831888 96 610 17 226
42545368 96 610 17 226
39751391 96 600 17 216
92890334  
54749247 AA 135 302/1
22242606 AA 135 302/1
92754688 96 600 17 230
39895610 96 600 20 150
22089551 96 600 20 150
92754696 96 600 17 267
39737473 96 600 22 253
92871326 96 600 22 253
46501073 96 600 22 253
42841239 96 613 22 355
39831904 96 613 22 355
36876472 96 613 22 355
42542928 96 613 22 355
39894598 96 613 22 355
39863857 96 600 22 355
39894597 96 610 27 190
92722750 96 600 22 306
54601513 96 600 27 190
54601513 96 600 27 190
42862077 96 600 27 190
42841247 96 613 30 455
39739578 96 613 30 455
39831912 96 613 30 455
39863865 96 613 30 455
54509427 96 600 27 428
15488596 96 600 27 428
99277998 96 600 27 428
22086789 96 600 27 429
23566938 96 600 27 465
23545841 96 600 30 451
22219174 96 600 35 470
15487200 96 600 35 470
39831920 96 610 37 412
39760590 96 610 37 412
39863899 96 610 37 412
54509500 96 600 35 414
39890660 96 610 37 445
99245938  
89285779 96 600 27 308
54509435 96 600 47 465
39863881 96 600 47 465
15488604 96 600 47 465
38008579/54639794 96 600 17 280
38008587 96 600 24 210
54639802 96 600 24 210
42542787  
39863840 96 600 17 275
89202022 96 600 27 305
22402242 96 910 22 330
54721345 96 600 27 250
22111975 96 600 27 250
89285761 96 600 27 501
92765783 96 600 30 501
88181755 96 600 30 501
92699198 96 610 27 250
92062132 96 610 40 620
46853107 AA 135 302 / 1H
23716475 96 600 27 188
  96 600 27 435
23782386 96 600 29 430

afa

Ngaran patali

Centrifugal Minyak SEPARATOR | Usaha Rotary screw Compressor Asesoris | Hawa Compressor distributor


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !