Filter-filter Oil Compair

Short Description:

Airpull nggawe Filter dipercaya Air, Oil Filter lan Air Oil pamisah kanggo Air Compressors kayata Almig, Alup, Atlas Copco, CompAir, Fusheng, Gardner Denver, Hitachi, Ingesoll Rand, Kaeser, Kobelco, LiuTech, Mann, Quincy, Sullair, Worthington lan merek utama.


Detail produk

Tags Product

Nalika ganti, nggunakake karusakan darmabakti kanggo dismount filter lenga. Sampeyan kudu lubricate Filter lenga anyar karo sawetara lenga meneng, banjur meneng nduwèni dening tangan kanggo segel iku. Apike Filter kudu diganti kanggo saben 1500 kanggo 2000 jam. Sampeyan uga kudu ngganti Filter nalika ngganti lenga engine. Nalika Applied ing lingkungan musuhan, yang kudu shortened ing wektu layanan. Sing digunakake maneh saka urip layanan sawijining dilarang. Panggunaan gedhe banget bakal kasil ing Filter online dadi clogged, saéngga anjog kanggo impurities 'ngetik menyang engine. Lan engine bakal mangkono rusak nemen.

Original Part No. AIRPULL Part No.
04819974 AO 096 140/1
04819974 AO 096 140/1
11381974 AO 135 177
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
04425274 AO 135 302
98262/220 AO 096 212
98262/220 AO 096 212
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
98262/219 AO 108 260
56457 AO 096 097
57562 AO 096 140
57562 AO 096 140
98262/220 AO 096 212
98262/220 AO 096 212
04425274 AO 135 302

dfaf

Names Related

Replaceable Nyaring Piranti | Oil Filter Cartridges for Sale | Hydraulic Filter Unsur


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !