FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan Produsèn?

Mesthi, kita! Uga, kita lagi antarane ndhuwur Produsèn filtrasi kompresor ing China.

alamat kita: No.420, Huiyu Road Jiading District, Shanghai City, China

Apa sing njamin kinerja kanggo separators lan saringan?

1.Separators: meksa nyelehake dhisikan saka pamisah punika 0.15bar ~ 0.25bar ing meksa apa biasa (0.7Mpa ~ 1.3Mpa). isi lenga compressed air bisa kontrol ing 3ppm ~ 5ppm. jam apa jinis pamisah muter-ing kira 2500h ~ 3000h, babar pisan: 2500h. jam apa saka unsur pamisah kira 4000h ~ 6000h, babar pisan: 4000h.

2. Air saringan: Filter tliti punika ≤5μm lan efficiency Filter 99,8%. jam apa Filter online kira 2000h ~ 2500h, babar pisan: 2000h.

3. saringan Oil: Filter tliti punika 10μm ~ 15μm. Apa jam saringan lenga kita kira 2000h ~ 2500h, babar pisan: 2000h.

 

Yen produk gagal ing wektu babar pisan kita, kita bakal kurban panggantos kanggo free langsung yen mung masalah produk kita sawise dicenthang.

Apa Pesenan Besaran?

Aku ora duwe watesan sembarang menyang Quantity Pesenan (kajaba kanggo sawetara bagéan OEM). supaya nyoba wis tampi. Mesti wae, sing liyane sing order, ing ngisor regane bisa.

OEM supaya dhuwur?

supaya OEM (dicithak kanthi logo customer ing produk) kasedhiya kanggo kita pabrik yen jumlahe kanggo saben Part No. liwat 20 pcs.

Carane ora lan Filter lenga bisa?

Minangka mili lenga liwat media Filter, partikel rereget sing kepepet lan dianakaké ing media Filter saéngga lenga resik terus liwat Filter. Kabeh saringan lenga kita duwe tutup dening-pass.

Apa sing duwe Filter online kanggo kompresor udara?

Ya! compressors Air mbutuhake saringan online kanggo ngresiki sembarang contaminates udhara sadurunge kang diulu menyang kompresor udara.

Apa sing pamisah lenga online?

separator lenga Air dibangun kanggo misahake isi lenga saka dicampur lenga online, supaya resik online bisa pindhah menyang lapangan Applied sawijining beda.

Yen pitakon ANY, PLEASE:


WhatsApp Online Chat !