Pilihan Filter Udara

Umume, kebersihan sumber udara gumantung saka panyaring udara pungkasan, sing dilindhungi kabeh saringan udara ngarep. Macem-macem faktor kudu dianggep nalika milih saringan udara. Ing ngisor iki sawetara prinsip:

1.Sesuai karo standar pemurnian sing dibutuhake ing njero ruangan, nemtokake efisiensi panyaring udara pungkasan. Sampeyan uga kudu mesthekake jumlah saringan udara sing dibutuhake lan efisiensi nyaring. Yen njero ruangan mbutuhake pemurnian umum, sampeyan bisa milih filter utama. Kanggo pemurnian medium, sampeyan uga kudu milih panyaring efisiensi medium, saliyane sing utama. Mulane, saringan primer, medium, lan efisien dhuwur kudu digunakake kanggo nyukupi syarat pemurnian ultra-resik. Sampeyan kudu kanthi rasional ngatur saringan kasebut.

2.Nemtokake isi bledug ing udara njaba. Filter udara mbusak bledug saka udara njaba sing bakal mlebu ing njero ruangan mengko. Utamane kanggo perawatan nyaring multistage, sampeyan kudu milih filter miturut lingkungan aplikasi, biaya spare parts, konsumsi energi, pangopènan, etc.

3.Nemtokake paramèter saringan udara. Paramèter kalebu efficiency nyaring, resistance, tingkat seng nembus, kapasitas nyekeli bledug, etc. Sabisa, sampeyan kudu milih Filter online cukup diregani, kang ditondoi dening dhuwur-efficient, resistance kurang, kapasitas nyekeli bledug ageng, kacepetan filtrasi Moderate. , kapasitas nangani angin gedhe, lan instalasi gampang.

4.Analisa properti saka bledug sing ana udara. Properti kasebut kalebu suhu, kelembapan, lan jumlah isi asam basa utawa pelarut organik. Sawetara saringan udara digunakake ing suhu dhuwur, dene sawetara mung bisa digunakake ing lingkungan kanthi suhu lan kelembapan normal. Kajaba iku, jumlah isi asam-basa utawa pelarut organik bakal mengaruhi kinerja filter udara.


Obrolan Online WhatsApp!