Air Kompresor Filter unsur

Filter unsur iku bagéan sing ngritik wong pamisah lenga online. Umume, ing pamisah lenga dhuwur online qualified kasedhiya karo unsur Filter kang urip layanan nganti ewu jam. Mangkono, iki jenis pamisah bisa njamin efficiency dhuwur saka kompresor udara. Udhara teken bisa ngemot akeh lenga mikro irungnya karo diameteripun saka ngisor 1um. Kabeh irungnya lenga sing bakal saring dening unsur Filter serat kaca. Ing efek penyebaran materi Filter, padha bakal cepet kakondensasi gedhe gedhe. Irungnya lenga gedhe bakal padha ing ngisor ing fungsi gravitasi. Akhire, padha bakal lumebu sistem lubricating liwat pipa bali lenga. Akibate, ing teken online kosong, bisa diperlokake saka kompresor online murni, lan bebas saka sembarang isi lenga.

Nanging kados tetesing lenga mikro, partikel padhet ing teken online bakal tetep ing lapisan nyaring, saéngga anjog kanggo meksa everincreasing diferensial. Nalika meksa diferensial punika 0.08 kanggo 0.1Mpa, sampeyan kudu ngganti unsur Filter. Yen ora, biaya operasi saka kompresor udara bakal tambah Ngartekno.


WhatsApp Online Chat !