Babagan awake dhewe

Company View a1

Diwiwiti ing taun 1996, Airpull (Shanghai) Filter wis wiwit diwasa menyang Produsèn mesthi saringan kompresor udara. Minangka perusahaan Chinese hi-tech ing jaman modern, kita perusahaan wis tontonan aptitude profesional kanggo desain, produksi, lan distribusi. We offer variétas saka bagean panggantos kompresor udara kalebu komponen dhuwur-bahan kayata saringan online, saringan lenga, lan separators lenga online. Iki produk sing dirancang khusus kanggo kompatibel karo merek kondhang kayata Atlas Copco, Kaeser, Ingersoll Rand, Compair, Sullair lan Fusheng. Saliyane saringan kompresor udara, kita uga bisa gawé saringan lenga hydraulic lan saringan automobile kanggo kita pelanggan.

optimized platform operasi bisnis kita kalebu sistem manajemen strategis sing prioritizes inovasi, globalisasi, lan customer care. Model perusahaan kanggo Manajemen sumber daya manusia wis dirancang kanggo Foster wutah saka bakat individu. Kita kasurung learning tansah piwulang kanti jadwal sacara reguler lan seminar. Staff ahli kita wis uga sinau ing kualitas tanggungan tata cara.

Minangka pengacara saka pangayoman lingkungan lan ditetepake "Green Enterprise", kita wis ngenalaken Airpull (Shanghai) inisiatif Filter kanggo Eco-loropaken lan energi produk efisien. Kabeh bahan Filter kalebu premium Set kertas kaca-serat Filter, diimpor saka Amerika Serikat lan Jerman. Ing landasan Amérika lan Jerman maximizes efficiency nyaring kanggo ngurangi biaya operasi nalika ndawakake gesang layanan potensial compressors online. Advanced peralatan produksi lan Techniques Manufaktur olahan wis diijini kita entuk kapasitas produksi taunan saka 600 ewu Unit. The ISO9001: Quality Management System 2008 ing efek.

Kanthi Shanghai minangka kita basa-of-operasi, kita ngekspor global kanggo wilayah kalebu Eropah, Amérika Kidul, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, lan sapiturute We duwe distributor ditetepake ing Thailand lan agen lokal ing negara kayata Iran lan Pakistan. Domestically, jaringan layanan kita menehi jangkoan lengkap negoro.

History Development

Ing taun 1996, kita wiwit Manufaktur cartridges Filter telung saringan automotive quintessential.

Ing 2002, orane katrangan kita spesialisasi ditambahi nambahi saringan kanggo compressors online meneng.

Ing 2008, pabrik anyar iki dibangun. Our company dadi pangguna ing jeneng Airpull (Shanghai) Filter.

Ing 2010, kita mantep kantor ing lokasi strategis kaya Chengdu, Langkawi, Langkawi lan Baotou.

Ing 2012, sistem manajemen kinerja BSc dipun ginakaken. adaptasi èfèktif infuses teknologi anyar saka loro sumber domestik lan manca menyang dhaptar kita.

Saka 2012 kanggo 2014, pasar global kita wis cepet akeh, lan kita wis kasil mlebu ana ing Hannover Messe ing Jerman lan ing PCVExpo ing Rusia.


WhatsApp Online Chat !