Tentang Kami

Parusahaan Témbongkeun A1

Dimimitian di 1996, Airpull (Shanghai) Filter geus saprak matured kana produsén definitif of saringan compressor hawa. Salaku perusahaan Cina hi-tech dina jaman modern, parusahaan urang geus nunjukkeun hiji aptitude profésional pikeun desain, produksi, jeung distribusi. Urang nawarkeun rupa-rupa bagian ngagantian compressor hawa kaasup komponén tinggi-grade kayaning saringan hawa, saringan minyak, sarta separators minyak hawa. produk ieu téh husus dirancang janten cocog sareng merek well-dipikawanoh kayaning Atlas Copco, Kaeser, Ingersoll Rand, Compair, Sullair na Fusheng. Salian saringan compressor hawa, urang ogé bisa ngahasilkeun saringan minyak hidrolik sarta saringan mobil pikeun konsumén urang.

dioptimalkeun platform operasi bisnis urang kaasup sistem manajemen strategis anu prioritizes inovasi, globalisasi, sareng perawatan customer. Modél parusahaan keur manajemén dawam dirancang piara tumuwuhna bakat individu. Urang ajak learning sinambung jeung palajaran dijadwalkeun rutin sarta seminar. staf pinter urang geus ogé dididik dina prosedur jaminan kualitas.

Salaku nu ngajengkeun perlindungan lingkungan sarta diresmikeun "Héjo perusahaan", kami geus ngawanohkeun Airpull (Shanghai) prakarsa Filter pikeun ramah-eco jeung énergi produk efisien. Kabéh bahan filter diwangun ku premium HV kertas kaca-serat filter, diimpor ti Amerika Serikat jeung Jerman. Substrat Amérika sarta Jerman maximizes efisiensi nyaring pikeun ngurangan biaya operasi bari dilegaan kahirupan layanan potensi compressors hawa. Canggih alat produksi jeung téhnik manufaktur refined geus diwenangkeun urang pikeun ngahontal hiji kapasitas produksina taunan 600 rebu unit. The ISO9001: System Management Quality 2008 aya dina pangaruh.

Kalawan Shanghai jadi urang base-of-operasi, urang ngekspor global kana wewengkon kaasup Eropa, Amérika Kidul, Selatan-East Asia, Timur Tengah, jsb Urang boga distributor ditunjuk di Thailand sarta agén lokal di nagara sapertos Iran jeung Pakistan. Domestically, jaringan layanan kami nyadiakeun cakupan pinuh nasional.

Sajarah ngembangkeun

Dina 1996, urang mimitian manufaktur cartridges filter pikeun tilu saringan otomotif quintessential.

Taun 2002, wengkuan kami tina Spésialisasi dimekarkeun ngawengku saringan pikeun compressors hawa screw.

Taun 2008, pabrik anyar diwangun. parusahaan urang jadi didaptarkeun di handapeun ngaran Airpull (Shanghai) Filter.

Dina 2010, urang ngadegkeun kantor di lokasi strategis kayaning Chengdu, XI'an, sarta Baotou.

Dina 2012, sistem manajemen kinerja BSC ieu dilaksanakeun. adaptasi Hal ieu sacara éféktif infuses téhnologi anyar ti duanana sumber domestik jeung luar nagri kana repertoire urang.

Ti 2012 nepi ka 2014, pasar global kami geus gancang tumuwuh, sarta kami geus hasil ngahadiran Hannover Messe di Jerman sarta PCVExpo di Rusia.


WhatsApp Online Chat !