Ngagantian Filter Minyak Compressor sarta Pangropéa

Pangropéa

Lebu anu aya dina hawa anu diserep bakal tetep aya dina saringan hawa. Pikeun nyegah compressor hawa screw ti keur abraded atawa separator minyak hawa ti keur diblokir, unsur filter perlu beberesih atawa ngagantian sanggeus kungsi dipaké pikeun 500hours. Dina lingkungan aplikasi dimana aya lebu beurat, Anjeun kudu shorten siklus ngagantian. Ngeureunkeun mesin saméméh ngagantian filter. Pikeun tujuan ngaminimalkeun waktos eureun, disarankeun saringan énggal atanapi saringan cadang anu dibersihkeun.

1. Rada ketok duanana tungtung saringan kana permukaan datar, ku kituna pikeun ngaleungitkeun lolobana beurat, lebu garing.

2. Paké hawa garing tina handap 0.28Mpa mun niup ngalawan arah nyeuseup hawa. Jarak antara nozzle jeung kertas narilep kudu sahenteuna 25mm. Sareng nganggo nozzle pikeun niup ka luhur sareng ka handap sareng jangkungna.

3. Saatos mariksa, Anjeun kudu Piceun unsur filter lamun eta boga liang wae, karuksakan, atawa jadi thinner.

Panggantian

1. Screw off filter minyak compressor hawa, sarta Piceun eta.

2. Ngabersihan cangkang filter taliti.

3. Pariksa kinerja unit pangirim tekanan diferensial.

4. Lubricate nu filter sealing gasket jeung minyak.

5. Screw unsur filter kana gasket sealing, lajeng nganggo leungeun anjeun pikeun ngégél eta pageuh.

6. Pariksa naha aya leakage wae mun anjeun geus dimimitian mesin. Perhatosan: Ngan nalika compressor hawa parantos dieureunkeun sareng teu aya tekanan dina sistem, anjeun tiasa ngagentos unsur saringan. Sajaba ti éta, ulah aya tatu scalding disababkeun ku minyak panas.


Chat Online WhatsApp!