Compressor Minyak Filter ngagantian na Purwokerto

pamiaraeun

The lebu ngandung dina hawa diserep bakal tetep dina filter hawa. Pikeun nyegah screw compressor hawa ti keur abraded atawa SEPARATOR minyak hawa ti keur dipeungpeuk, unsur filter perlu beberesih atawa ngagantian sanggeus sanggeus kungsi dipaké pikeun 500hours. Di lingkungan aplikasi mana lebu beurat aya, anjeun kudu shorten daur ngagantian. Ngeureunkeun mesin saméméh ngagantian filter. Keur kaperluan ngaminimalkeun waktu eureun, hiji filter anyar atawa cleaned filter cadang disarankeun.

1. Rada ketok duanana tungtung sahiji filter ngalawan tempat nu datar, ku kituna mun meunang leupas tina lolobana beurat, lebu garing.

2. Pigunakeun hawa garing tina handap 0.28Mpa mun niup ngalawan arah nyeuseup hawa. Jarak antara nozzle na kertas narilep kedah sahenteuna 25mm. Tur nganggo nozzle ka niup luhur jeung ka handap sapanjang kalawan jangkungna.

3. Saatos mariksa, Anjeun kedah Piceun unsur filter lamun eta boga naon liang, karuksakan, atawa jadi thinner.

gagantianana

1. screw off compressor hawa filter minyak, sarta Piceun eta.

2. bersih cangkang filter taliti.

3. Mariksa kinerja unit diferensial tekanan ngirim.

4. mieun lisah teh filter sealing gasket kalawan minyak.

5. screw unsur filter kana gasket sealing, lajeng nganggo panangan anjeun ka ngégél eta pageuh.

6. Mariksa naha aya naon leakage sakali geus dimimitian mesin. Perhatosan: Ngan nalika compressor hawa geus dieureunkeun sarta euweuh tekanan dina sistem, nu bisa ngaganti unsur filter. Sajaba ti éta, nyingkahan tatu scalding disababkeun ku minyak panas.


WhatsApp Online Chat !