milestone

1. Company kami geus dimimitian pikeun ngahasilkeun mobil SEPARATOR dedicated ail hawa, filter minyak, sarta filter hawa saprak lahirna kami di 1996.

2. Taun 2002, urang mimiti rancang dina saringan minyak dipaké pikeun compressors screw hawa.

3. Di taun 2008, parusahaan urang nyetél pabrik anyar ngaranna Airpull (Shanghai) Filter, anu diwenangkeun urang jadi hiji perusahaan kalibet dina panalungtikan, desain, produksi, jeung pamasaran saringan minyak, separators minyak hawa, saringan hawa , jsb

4. Tilu kantor anu misah ngadeg di Chengdu, Xian, sarta Baotou, salila taun 2010.

5. Kusabab aplikasi tina BSC Stratégi Performance Manajemén dina 2012, parusahaan urang konsistén integrates téknologi anyar domestik jeung luar negeri. Akibatna, urang mibanda duanana alat pamariksaan canggih tur téhnologi manufaktur exquisite, sakabéh nu nyumbang kana kapasitas produksina taunan 600.000 compressor hawa saringan minyak dedicated.


WhatsApp Online Chat !