Milestone

1. Company kami geus dimimitian pikeun ngahasilkeun mobil dedicated air ail SEPARATOR, filter oli, sarta filter hawa saprak mimiti urang di 1996.

2. Dina 2002, urang mimitian rancang saringan minyak dipaké pikeun compressors hawa screw.

3. Dina taun 2008, parusahaan urang nyetél pabrik anyar ngaranna Airpull (Shanghai) Filter, nu diwenangkeun urang jadi hiji perusahaan kalibet dina panalungtikan, desain, produksi, sarta pamasaran saringan minyak, separators minyak hawa, saringan hawa. , jsb.

4. Tilu kantor diadegkeun sacara misah di Chengdu, Xian, sareng Baotou, salami taun 2010.

5. Kusabab aplikasi tina BSC Stratégi Performance Management di 2012, parusahaan urang konsistén integrates téknologi anyar domestik jeung luar negeri. Akibatna, urang mibanda duanana parabot inspeksi canggih tur téhnologi manufaktur exquisite, sakabéh nu nyumbang kana kapasitas produksi taunan 600.000 compressor hawa dedicated saringan minyak.


Chat Online WhatsApp!