Prosés Operasi ngagantian hawa Minyak SEPARATOR

Ngagantian of Tipe internal

1. Ngeureunkeun nu compressor hawa jeung nutup outlet na. Buka klep ngewa cai pikeun mastikeun nu enol tekanan sistim éta.

2. ngabongkar pipe dina bagean luhur tong minyak-gas. Sakaligus, ngabongkar pipe ti cooler ka outlet tina tekanan ngajaga klep.

3. Dismount pipa balik minyak.

4. ngabongkar éta bolts dibereskeun, sarta nyabut panutup luhur tong minyak-gas.

5. mundur dina SEPARATOR heubeul, sarta masang hiji anyar.

6. Numutkeun disassembling nu, install bagian séjén dina urutan sabalikna.

Ngagantian of Tipe kaluar

1. Ngeureunkeun nu compressor hawa jeung nutup outlet di. Buka klep ngewa cai, sarta pariksa naha sistem nyaéta bebas tina tekanan atawa henteu.

2. Fix nu SEPARATOR minyak hawa anyar sanggeus anjeun ngabongkar hiji heubeul.


WhatsApp Online Chat !