Sanggeus-diobral Service

Q1: Naon bakal ditawarkeun keur layanan pre-diobral?

A1: Salian pamundut angka bagian produk, urang ogé nyadiakeun produk parameter teknis. Keur urutan kahiji, hiji atawa dua sampel bebas bisa ditawarkeun kalawan euweuh muatan angkot.

Q2: Kumaha ngeunaan jasa diobral?

A2: Urang moal milih angkot kalawan biaya sahenteuna keur klien. Duanana division sarta kualitas departemén jaminan teknis bakal dibikeun muter pinuh, ku kituna pikeun ngajamin produk kualitas luhur. tanaga jualan urang bakal tetep Anjeun dipasang dina kamajuan transportasi. Sajaba ti, maranéhna bakal dijujut tur nyampurnakeun éta dokumen pengiriman barang.

Q3: Sabaraha lami nya periode garansi kualitas? Naon eusi utama layanan sanggeus-diobral?

A3: Dina dina premis lingkungan aplikasi normal jeung minyak mesin alus:

jaman jaminan ti filter hawa: 2.000 jam;

jaman jaminan ti filter minyak: 2.000 jam;

Éksternal Tipe Air Minyak SEPARATOR: 2.500 jam;

Diwangun-di Tipe Air Minyak SEPARATOR: 4.000 jam.

Salila période garansi kualitas, urang bakal timely ngaganti eta lamun tanaga teknis urang mariksa yen produk nu boga sagala masalah kualitas serius.

Q4: Kumaha ngeunaan jasa lianna?

A4: klien The nyadiakeun modél produk, sarta acan kami boga modél kitu. Dina kaayaan ieu, urang bakal ngamekarkeun model anyar pikeun produk lamun urutan minimum ieu ngahontal. Saterusna, urang bakal périodik ngajak klien nganjang pabrik kami sarta tampa petunjuk latihan teknis relevan. Ogé, urang ogé bisa ngaksés ka klien na nawiskeun sesi latihan teknis.

Q5: Dupi jasa OEM sadia?

A5: Sumuhun.


WhatsApp Online Chat !