Saatos-diobral Service

Q1: Naon bakal ditawarkeun pikeun layanan pre-diobral?

A1: Salian pamundut nomer bagian produk, urang ogé nyadiakeun parameter teknis produk. Pikeun urutan kahiji, hiji atawa dua sampel bébas bisa ditawarkeun kalawan euweuh muatan angkutan.

Q2: Kumaha ngeunaan jasa diobral?

A2: Urang bakal milih angkutan jeung ongkos sahenteuna pikeun klien. Duanana division teknis na jaminan kualitas departemén bakal dibéré muter pinuh, ku kituna pikeun ngajamin produk kualitas luhur. tanaga jualan kami bakal tetep anjeun dipasang dina kamajuan transportasi. Salaku tambahan, aranjeunna bakal nyusun sareng nyampurnakeun dokumen pengiriman.

Q3: Sabaraha lami periode jaminan kualitas? Naon eusi utama jasa saatos-jualan?

A3: Dina premis lingkungan aplikasi normal jeung oli mesin alus:

Mangsa jaminan filter hawa: 2.000 jam;

Mangsa jaminan saringan oli: 2.000 jam;

External Type Air Oil Separator: jam 2,500;

Diwangun-di Tipe Air Separator Minyak: 4,000 jam.

Salila periode jaminan kualitas, urang bakal timely ngaganti eta lamun tanaga teknis urang mariksa yen produk nu boga masalah kualitas serius.

Q4: Kumaha ngeunaan jasa lianna?

A4: klien The nyadiakeun modél produk, sarta acan urang boga model kitu. Dina kaayaan ieu, urang bakal ngamekarkeun model anyar pikeun produk lamun urutan minimum geus ngahontal. Salajengna, urang périodik bakal ngajak para klien nganjang ka pabrik urang sareng nampi pelatihan téknis anu relevan. Ogé, urang ogé tiasa ngaksés ka klien sareng nawiskeun sesi pelatihan téknis.

Q5: Dupi layanan OEM sadia?

A5: Leres.


Chat Online WhatsApp!